LavinsMom hbzkurtt insallah. Evet benim genelde hic mide yanmam olmuyordu ama ilkinde de serbetli tatli yersem hemen midem yanardi bi tek serbetlilerde oluyordu ama . Simdide oyle. Baska hicbiseyde olmaz 😄
LavinsMom asafmom-22 ay evet baslarda oluyor o tiksinme benim tiksinme durumum gecti artik 😄 mutfak, lavabo, cig et falan, camasir makinesi, kirli camasirlardan tiksiniyordum 🤣
asafmom-22 LavinsMom Allahtan onlardan tiksinmiyorum sadece koku hassasiyetim arttı onlarda geçer inşallah😅 Aşırı aşırı midem bulanıyordu Allahtan onu atlattık 🤲🏻🥲
Tugba2794 LavinsMom 32+1 im gece yatarken rahat uyuyamamak sağa sola dönerken zorlanıyor gıbı hıssedıyorum bır de sırt üstü yatmak istıyorum ama yasak bunu bılerek uyumaya calısıyorum kendımı sırt ustu buluyorum devamlı dikkat etmeye calısmak yorucu😕
LavinsMom Tugba2794 tam sirt ustu degilde yan yatip sirtina bisey koyup azca kendini geriye biraksan yarisirtustu yari yan gibi. Ben oyle yaoiyordum. Tam agirlik vermeden sirtina. Zaten kendimize yer bulamiyoruz hicbiri rahat gelmiyor bi sure sonra
Tugba2794 LavinsMom Aslında öyle yapıyorum ama gece uykumda itiyorum onu farkettim 🥹 o bilinçle uyumaya şartlıyorum kendimi , bır de bacagımın arasına da yastık koyuyorum ben cok rahatsız yattıgım ıcın esım rahat etmem için diğer odaya gecıs yapmak zorunda kaldı 🙈
Sara_bebek Serap5561 bende rahim agzi yetmezligi vardi zor hamilelik gecirdim ilk hamileligim sanki 9 ay degil 9 yil gibi geldi hep uzandim bi tek tuvalete kalka bildim her gun iğne ilaç derken doktor kontrol etti normal dogumu onermedi o yuzden sezeryana alindim şu an rahatim sekulaj dikiş atildi şu an hamileligimi rahat geciriyorum cocugumla ev işlerimle kendim ilgileniyorum
Serap5561 Sara_bebek anladım canım fazla kilodan deyince o bi sebep değil ondan sordum iyi sevindim ikincisinin biraz daha iyi geçmesine ☺️
Marsilyasabunu LavinsMom hadi ya benim de normalde burnum kanamaz pıhtılar çıkıyor içinden burnum hep tıkalı ve şiş daha 28+3 bunun hamilelikten olduğunudüşünmemiştim hava soğuk ve kuru diye oluyor sanıyordum bu pıhtılar eşimden de çıkmaya başladı acaba o da mı hamile 😀
LavinsMom Marsilyasabunu bisey okumustum ben hamileyken esler de hamilelik belirtileri yasiya biliyormus 😄 benim de esimin benimle birlikte burun sorunlari basladi ve bu mantikli gelmeye basladi 😄😄😄
Serap5561 Eesraaa34 valla yalan söylemiyim uzun süreli geçmiyordu ama akşam özellikle ağrıyordu benim ama hafifletiyordu ağrısını
Eesraaa34 Serap5561 benimde akşamları ekstra ağrıyor çok kötü bir durum umarım benimde biran önce geçer :(
Sara_bebek Serap5561 yok canim tabii ki fazla kilo normal doğuma engel değil siz qaliba ilk cocugunuzu normal doğurdunuz? 🥰
Tgbakrc LavinsMom benim mide ağrısı , bacak ağrısı ve hemen yorulup belimin ağrımadı 🥹 eskiden 10 bin üstü adım atar bana mısın demezdim şimdi 1500 adımdan sonra tırt 😂