LavinsMom Nazf o haftalarda ben de baya yoruluyordum ama simdi bi enerjik oldum belki sende oyle olursun. Ay gaz sancisini unutmusumm. Cidden cok kotu hiss
Nazf LavinsMom 5 kere hastaneye gittim gaz sancısı yüzünden 🤣 yani öyle böyle değil Neyse şimdi masajla cozuyorum Valla zor iş ya her haftası ayrı bence yaşım 38 21’de doğururken böyle değildi 🤣
MhysaTheGreat LavinsMom ilk zamanlar bulantıydı şimdi 27. Haftaya girdim mide yanmam aşırı arttı. Yarım saatte bir bir şeyler yersem mide yanmam olmuyor adeta sürekli yemem lazım. Onu da istemiyorum çekiyoruz öyle
LavinsMom Tini_minii son haftalarda olmustu benim kasintilar cidden en kucuk bisey bile rahatsiz ediyor
mrp2023 LavinsMom burun için bantlar var onlardan alabilirsin her gece onu takmadan hamilelik önceside uyuyamıyordum hamileliktede değişen bişey olmadı 😅
LavinsMom mrp2023 hicbisey ise yaramiyor ya 🥺 sisiyo burnumun ici sonra catliyo oatliyo damarlar her halde kanama oluyo. En kotusu yaralar kuruyunca da aciyor ici 🤦♀️
Nilayy95 LavinsMom beni mide bulantısı çok rahatsız ediyor ve bugün 20. Haftadan gün alacağım bitmiyorr yordu beni
ayseheyecanli LavinsMom aaa çok tuhaf öyle şeyle rmi olıyomuş ilk kez duydum. Valla beni son 3 hafta mide yanması ve sağa sola dönememe yataktan zor kalkma vs gibi ağırlıkla alakalı durumlar çok rahatsız etti
Ebrarhcr LavinsMom Meryem Ana otu içtim şu anda da içiyorum Egzersiz yapıyorum bugün 3 saat durmadan yürüyüş spor yaptım bana mısın demiyor
LavinsMom Merveerol28 ilk hamileligimde de gece uyanip otururdum bi turlu uyayamazdim. Dogumdan sonra gordm ki uykusuzluk daha yeni basliyor ve keske uyusaymisim derdim 😁 ikinciye hamile oldugumu ogrenince ilk lafim uyuyacagim ne olur olsun diyordum vee sonuc gece uyaniyorum yine uyuyamiyorumki 🤦♀️😁
keyfimin-kahyasi-misin LavinsMom malesf yok yine geç başladı ilk gebeligimde çok cektirmisti 🥲doğumdan sonra bile baya geçmemişti eğilip kalkarken Sanki affedersin yerinden sokuyolar gibi oluyor 🙄
Hilalyrdkl LavinsMom bende de var burun içi şişlik hep tıkalı gibi hissettiriyor çok rahatsız edici. Bu haftalarda diş etlerimde çok şişti ve vajinal varislerim var o yüzden çok muzdaripim.
LavinsMom Hilalyrdkl minicik bi bebek bize neler yapiyor . Tüm vucudumuz organlarimiz alt ust olmus vaziyette. Ay benim dogumdan sonra saclarm nasil dokuldu nasil avuc avuc. Simdi hamileyim yine gurlesiyor ama basima gelecekleri biliyorum. Bunun bide dogum sonrasi var. Sanki bi daha vucudum eskisi gibi olmayacak hissi var hep.
5134 LavinsMom Bende de diş ağrısı oluyor 😔 hamile olduğumu öğrendim öğreneli 19. haftama girdim çok zor Allah hepimize kolaylık şifa versin 🤲
Kylr Özgür hareket edememek 🙄 35+4 üm. Artık evimin işini yapamıyorum. Tezcanlıda biriyim. Evimi düzenli tutmak, temizlik yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Günü kurtarıyorum sadece oda beni huzursuz ediyor