Merve6521 LavinsMom gece uyurken normalde olmayan bacak ve kalça ağrıları oluyor ve aşırı zorluyor beni uykumu alamıyorum ilk gebeliğimde som aylarımda oluyordu bu hamileliğimde daha 14. Haftamdayım başladı
Hsny_6 Merve6521 ahh çok iyi anlıyorum ben de yaşıyorum bunu magnezyum vs rahatlatmıyor. Dr yatarken ayaklar havada yap arada demişti ama çaresiz 🥹
Rtbli LavinsMom 36. Haftada olmama rağmen sabahları uyanınca gelen mide bulantısı dolayısıyla prilama başlamış olmak….
LavinsMom Accountant valla bu hamileligimde 20 den basladi . Digerinde boyle bisey yasamamistim hic. 🥺
LavinsMom Noluyoya ay gargara yapamam kii midem bulanir 🥺🥺 burnumun da ici yara. Sanki delikleri kapandii o derece
LavinsMom Esma006 haha dogumdan sonra da devam etti benim horlamam simdi ikinciye hamileyim ayni devam 😄 bazen kendi horlamama korkup uyaniyorum 🤣
Mavili1480 LavinsMom Benim çok erken başlıyor ilkinde de böyleydi 17 haftalık hamileyim akşam yemekten sonra başlıyor süt ve rennie şurup olmasa bitmiştim 😂
BetulSahin5444 LavinsMom Benimde burnum aynı sabahları kupkuru oluyor yıkıyorum sumkururken başlıyor kanamaya alerjik rinitte var hamilelikte hepten azdı 😬
LavinsMom BetulSahin5444 benimde rinit azdi gecti kendinden. Cidden cok zor nefes alamiyor insan sanki bide yara oldu cani yaniyor. Zaten hassasiz bide bi yerimizde bi sorun olunca hepten kotu oluyoruz
LavinsMom Ebrarhcr meryem ana otu falan iciyormusun ? Hurma falam cinsel iliski. Otur kalk sicak suda otur. Ben sezaryen oldum ama hepsini ogrenmistim 🤣🤣
BetulSahin5444 LavinsMom Ay bide her hamilelikte burnumun içinde sivilce çıkıyor çok acıyor ama hamilelik bitince çıkmıyor
Ebrarhcr LavinsMom Meryem Ana otu içtim şu anda da içiyorum Egzersiz yapıyorum bugün 3 saat durmadan yürüyüş spor yaptım bana mısın demiyor