Ay kizlar 25.01.2025 sabahi zaten 2gun onceden sancilarim vardi cok korkuyordum kizimi birakip gitmek olum korkusu fln ay cok fenaa
Dru aramistim sancim var diye 2gun oncesinden zaten zamanin doldu gel dedi bende bekliyelim diye israr ettim pazartesiye gun almisti!k 27ocakta olacakti dogum neyse agrim daha da cogaldi annemlerdeydim cunki kizimi anneme birakacaktim alissin ortama diye neyse baktim dayanilacak deyil esimi aradim oda sehir disindaydi geliyorum dedi oyleden sonra 5gibi hastenede olduk drumla konustum zaten cok seviyorum drumu cok ilgili cok iyi biri cok korktugumu soyledim acilden girdik kan tahlilleri fln derken ikindi namazi girmisti kilip oyle girmek istedim namazimi kildim yogun bakima aldilar iste serum fln takildi her kes cok inceydi anestesi yapacak dr geldi bu gece novbetci oldugunu ve sona kadar yanimda olacagini soyledi amelyathaneye girdik drum geceden ordaydi baya yorgundu
Ben bildigim tum dualari okudum girdim 3cu denemede anestezi yapildi bu benden kaynakliydi zaten drum uyusma olunca yapacagini korkmamam gerektigini soyledi amelyata baslamisti bile ne bir aci ne bir sey asla hiss etmedim bir tek 2.sezeryan oldugu icin eski dikislerimi yakarken kokusu dokuntu o kadar bebegimi gosterdiler uyumak istemedigimi kendimi iyi hiss ettigimi soyledim odaya gectik zaten oyle pek agrim yoktu hadi gelin beni basin dedimsjsjsj aslan kalbi yemis gibi ama 9ay aspirin ve oksapar kullandigim icin kanamam oldu onuda kontrol altina aldilar sabah ilk yuruyus yapildi ayrica ne sondayi takarken ne cikarirken zerre aci duymadim ilk gun tuvalete gittim 38.haftada kizima kavustum cok sukur darisi her kesin basina
Dogum sonrasi kizimda sarilik oldu bu yuzden 1hafta kaldik ciktik eve
Kizimin kilosu 3050 boyu 50 dogdu💝