ArasMom__ DENIZ_55 hmm anladım. Ben normalde de zaten normal doğum istiyorumda devlette yapsam mecburi olmadıkça devlet sezeryana almıyor doğumu zorlayacaklar diye korkuyorum
DENIZ_55 ArasMom__ sanmıyorum bana doktor iri bebek dediğinde normal doğum için zor sezeryan öneriyorum dedi ama sen zaten mecbur sezeryan olacağın için sorun yok 4 kilo üstü normal yapan var ama süreç bazen zor olabiliyormuş benim normal olmuş olsa doktorum önermezdi direk sezeryan yapardı bence bu senin catinla alakalı bi durum canım
Ayaz_Aybars_mom ArasMom__ 2 hafta ondeydik bizde sekerimde vardı ama çok şükür hicbsi olmadı 38.haftayi tamamlayıp 14 Şubat’ta kavustum oğluma 3110gr doğdu 🧿
ArasMom__ Ayaz_Aybars_mom önde olmasına rağmen 3100 az değil mi ? Bende şekerden şüphelendi yükleme istemedi parmak ucunda ve kanda baktır dedi öyle baktırdı yüksek çıkmadı
Ayaz_Aybars_mom ArasMom__ 4 5 kilo falanmi bekliyosunuz anlamadım yani ? gayet normaldi birazda gen etkiliyor her önde denen kilolu doğmuyor herseyi başta 2 hafta hep ondeydik son haftalar ztn normale döndü 5 günde 300 Gr alıp 38 de doğum oldu
MhysaTheGreat Ayaz_Aybars_mom gebelik şekeri olunca genelde daha iri oluyorlar onu kast etmiştir geçen birisi 5 kilo doğurdu 40. Haftasında
birkizanneesi Birisine 4000 demişler bebek Bi doğmuş 3000 civarı doğmuş tahminidir bunlar kesinlik içermiyor. Ayrıca 2 hafta ileri gitmesi normal benim ki de öyle başından beri önemli olan gerigwn gelmesi ve 3 hafta üstü olmaması
MhysaTheGreat birkizanneesi burda çoğu gebeninki 2 hafta önde sanırım zaten dediğiniz gibi sürekli böyle post görüyorum
Birbebekannesi01 ArasMom__ usg olcumlerim sat a göre hep öndeydi gebelik haftam 36 iken 38 hatta kafasını 40 olcuyolardi. İlki sezeryan olduğu için ikinciside oyle oldu benim