Cansuisci 33+5 erken doğum riski var ne yapmaşıyım bilmiyorum çok endişeliyim :( bebeğimin boy ve kilosu iyi dedi doktor 3 hafta da önden gidiyormuş küvez durumu olur mu herhangi bir erken doğum durumunda
Suuu-- Cansuisci Canim çok geçmiş olsun , Bende ayni durumdayim , Doktor ciğer geliştirici iğne yaptı mı Senin riskin neden var benim yüksek tansiyondan, Sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza 🤲🏻
Eyseca Cansuisci 33+4 te oğlumu doğurdum küveze girmedi ama erken doğacağı belliydi 2 doz ciğer geliştirici iğne vurulmuştu 2350 doğmuştu
anonimuye Cansuisci ciger gelişimi tamamlarsa kuvoze girmez canm merk etme birde enfeksiyon felan varsa oda sancı yapar tahlil istedi mi
Alpgmz Cansuisci merak etmeyin haftaniz gayet iyii kilosuda çok çok iyi kuvoze girmez büyük ihtimalle benim de erken doğum riskim var 27+2 sürekli yatıyorum daha önce 26 haftalık doğum olmuştu 🥺
Cansuisci Suuu-- Benim nst düzenli sancılar çıktı sadece serum yaptılar 2. Nst biraz azalmış dedi doktor bugün tekrar kontrol var hayırlı haberler alalım inşallah hepimiz de herhangi bir neden söylemedi doktor sadece ben 4. Aydan beri düzenli 4-5 km yürüyorum son zamanlarda biraz fazla ev işi yaptım ve eğildim aslında doğumum kolay olsun diye düşünüyodum ama demekki erken davrandım
Hshshzgsghzhshs Suuu-- naptınız tansiyonunuz nasıl bende şuan 33+4 haftalık oldum tansyonum yüksek çıkıyor hastenede yatıştayim kontrol altına almak için
Suuu-- Cansuisci Canım benim geçmiş olsun evet çok erken davranmissin Burda her okuduguna bakma herkesin bünyesi bir değil Yani 36 37 den sonra yapardın sağlıkla gelsin inşallah Bebislerimiz 🫂💕❤️🥰😍❤️😘
Cansuisci Eyseca küvez beni ürkütüyor şuan bizim kilomuz 2700küsür inşallah sağlıkla zamanında dünyaya gelir yavrucaklarımız :(
Eyseca Cansuisci canım o bebeğin haftasından çok gelişimiyle alakalı oğlum 33 te girmedi ama kızım 36 da doğdu girdi iyi ki de girmiş keşke oğlumda girseydi oğlum doğduğu gün hastaneye yalvardik küveze alın diye çünkü çok küçüktü insan bakmayacagini düşünüyor o an her an bir sorun olacak gibi hissediyor kuvezde daha güvende oluyor en azından öyle düşünme sağlıkla gelsin yeter
Miyosss Cansuisci kilosu çok güzel maşallah. Kendi başına nefes alabilir solunumda problemi olmazsa küveze girmez canm merak etme
Cansuisci anonimuye yok tahlil istemedi bugün kontrole çağırdı tekrar nst eğer çıkarsa ister tahlil muhtemelen benim hissettiğim bariz sancılar yok belki yaşancı sancılar da başlamış olabilir diye düşünüyorum hayırlısıyla bugün netleşir
Suuu-- Hshshzgsghzhshs Canım benim normal şuan İyiyim çok şükür, sen nasılsın Tansiyonun yükseldi mi hiç hastanede , Benim hastanede düşüyor eve gidiyorum geri çıkıyor 😂😂
Hshshzgsghzhshs Suuu-- 14/9 ilerliyor hep 14 den yükselmedi az önce baktılar 12 ye düşmüş inşallah düşer de bende evime geçerim sağlıkla
Cansuisci Suuu-- stres gerginlik heyecandan uzak durmamız lazım hiç kolay olmıyor tabi ki ama içimizi ferah tutalım tansiyona en büyük etken panik stres gerginlik sakinliğinizi koruyun ben hep bebeğimle konuşuyorum siz de öyle yapın bir tekmesi ben burdayım anne diyor :)
Cansuisci Alpgmz Rabbim yardımcımız olsun inşallah çok dua edeceğim sizin için de hiçbirşey bizim ve bebeklerimizin sağlığından önemli değil yatın bol dinlenin dua edin rabbim hayırlısına çıkarıcaktır 🤲🏻
Suuu-- Cansuisci valla öyle canım benim benim bende Bebisimle konuşuyorum ama bazen çok mu yoruyorum kendimi anlamadım o zamanda yükseliyor
Girlmama Cansuisci bende aynı durumdayım bebeğim doğum pozisyonunda ve kafası çok aşşağıda genel olarak yatıyorum bugün 15-20 dakika yüricem sıkıldım yatmaktan yatıp dinlen sende yapacak başka bişey yok
Cansuisci Girlmama bana doktorum pozisyonda olmamasına rağmen yürüyüş merdiven kahve tüketimi soda herşeyi yasakladı doğuma kadar uzun yürüyüşlerden sakının 15 gün ful yat dedi doktor sadece hastaneye gidicem bugün 1 haftaya yakındır evdeyim
Ozge1350 Girlmama kafası aşşağıda olduğu için alt bölgede ağrınız var mı benim aşırı hareket edemez oldum
Girlmama Cansuisci sorsaydın keşke risk oluşturan şey ne diye zamanında kucağımıza alalım hepimiz ya benimkinin de karnı 4 hafta geride genetik dendi çünkü 9. haftadan itibaren geriyiz yeni oluşmadı ve 2 farklı doktor aynı tanıyı koydu bu hafta her sabah 1 yumurta her akşam avuç içi kadar et yiyerek devam ediyorum inşallah cuma gününe kadar gerileme düşer
Erd_mel Cansuisci bn de istirahat ediyorum erken doğum riskinden.sizin doktor niye soda ve kahve tüketmeyin dedi?