Byzkcccxx Kızlar doktora gittim keseyi gördüğünü söyledi ama daha çok küçük yeni falan dedi doğru düzgün anlatmadı da benim ilk gebeliğim endişeliyim 2 hafta sonra gel dedi açıklama yapılmadı 8×5mm boyutunda gs izlendi yazıyor sadece bilgisi olan var mı
Cansu4401 Byzkcccxx canım ben 6+4 gittim kesem böyleydi haftaya tekrar gıdecem korkma 2 hafta sonra git bence herşey netleşr
akdeniiss Byzkcccxx bende 4+4 te gittim benimde 7.5 mm kese görüldü aynısını bana da dediler içini ferah tut eğer 2 hafta sonra zaten 7. Haftanda olursun inşallah keseyi de kalp atışını da net görürsün 🌸 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Byzkcccxx Hilaltuncer Alttan baktığında kalp atışı duyuldu mı peki ne zaman gideyim kalp atışı için sizce
Merve-Beyto Byzkcccxx benimkine alttan bakıldığında 5+4 te çok hafif duyduk kalp atışını. Ama tüp bebekte 10. Haftaya kadar alttan baktı doktorum. Sizin normal gebelikse bakmaz herhalde alttan. Yani normal süreci bilmediğim için muayenesi nasıl bilmiyorum
Byzkcccxx Cansu4401 Oh çok şükür ya insan çok korkuyor gözlerim doluyor sürekli kötü düşünmek istemiyorum anne olmak için sabırsızlanıyor insan kalbinin sesini duymak için ♥️
Baharkle Bende 5+1 kese gördüm çok küçük dedi 2 hafta sonra gel dedi gittim ve kalp atışını duyduk. Normal korkmayın
Byzkcccxx Baharkle bana da aynısını dedi 2 hafta sonraya randevu aldım artık hayırlısı ya merak iiindeyim tabi 🥲
Byzkcccxx Merve-Beyto alttan bakmanın bir zararı var mı sizce peki kimi insanlar baktırma kanama olur falan diyorlar da