yeni_anne2 Kızlarrr yılbaşından sonra ki fiyatlarla doğum yapanlar yardımcı olabilir mi rica etsem hastaneden toplam kaç para vererek çıktınız doğum ücrettinden hariç ekstra para ödediniz mi kalma parası tahliller vs vs yani
Suuu-- yeni_anne2 Medipol hakkında pek güzel şeyler duymadım bu aralar Doktorunuzdan memnunmusunuz acaba
yeni_anne2 Suuu-- evettt tabiki hastaneden de doktordan da gayet memnunum herkesin fikri ve memnuniyet seviyesi farklıdır bişey diyemem insanlarara bakarsanız hiç bir hastane iyi degil hepsi çok kötü
Suuu-- yeni_anne2 Hiç sorma özellikle burda çok okudum Medipol şöyle Medipol böyle diye , mağdur olmanizi istemedim açıkçası doğum bu kolay değil , Bizzat kendim görmedim ben Medical Park takipliyim , bende aşırı memnunum ,
yeni_anne2 Suuu-- 10 haftadan beri gidiyorum 24 şubata doğumum var bir sorunla karşılaşmadım ilginiz için teşekkür ederim saglıka kucağınıza alın inşallah 🤲🌸
Suuu-- yeni_anne2 Rica ederim Ay çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah pozitif doğum hikayeni bekliyorum canım 😘 İnşallah bende yazcam Mart başında 🫂💕 Sağlıkla gelsin inşallah Bebislerimiz 🫂💕🫂
Mervealya1992 yeni_anne2 benımde 24 şubat aynı gun aynı hastanede doguracagız🫢 17 şubatta ka. Tahlılı ıcın aneztezi ıcın cagırdılar senı cagırmadımı o ücretsizmiş
yeni_anne2 Suuu-- evett çok azz kaldı bende çok heyecanlıyım 🥰 inşallah Rabbim nasip ederse paylaşıcam tabiki aminn inşallah cümlemizin inşallah 🌸🤲
yeni_anne2 Mervealya1992 beni de pazartesi çağırdı sizden ön ödeme yapmanızı istediler mi miktar olarak ne kadar doğum fiyatı verdiler size
irmmoom yeni_anne2 ödeme nakit olarak mı isteniyor yoksa yatış olduğunu gün hepsini nakit veya kart mı ödüyorsunuz bilgi almış mıydınız
Mervealya1992 yeni_anne2 e et pazartesi doğum parası 28500 ya 7900ü pzrt vercem geri kalanı dogm yapcagım gün pzrt kan tahlılı bizden demişyi baska hastaneler para alıyor mesela artı 3000 5000 arası