Ozlemdiyebiri Hanımlar sezeryandan sonra günlük kullanım için rahat birazda göbeği toparlayan bir çamaşır arayışindayim. Var mi önerisi olan
AnayimBenAna_ Ozlemdiyebiri pıerre cardın yüksek bel külotlarından aldım ben çok güzel geldi kaliteside çok iyi
Sumiire Ozlemdiyebiri baton mu diyolar bilmiyorum yüksek bel kilotlar uygun oluyor hiç olmadı babane kilotları en uygun🥲😅
babyandmomy__ Ozlemdiyebiri mistirik markasının yüksek bel külot ve boxerleri var ondan almayı düşünüyorum daha önce toparlayıcı taytını almıştım iç gösteren pantolonların içine giymek için çok iyi çıktı külotları da iyidir diye düşünüyorum
Ozlemdiyebiri Selinselinselin şuan 33. Haftadayim hamilelik kulodu almaya gerek duymadim yuksek bel olanlar is gorur mu acaba
Selendonmez Ozlemdiyebiri ben şuan 37. Haftadayım özel olarak hanile külodu diye geçen bi şey almadım yüksek bel külot giyiyorum gayet de rahat ettim. Siz rahat ediyorsanız gerek yok bence.
Minikmucizemmm26 Ozlemdiyebiri ben de 29+3teyim yüksek belden devam ediyorum şuan rahat ileri ki dönemde sıkarsa eğer beden büyütücem lohusalıkta da rahat edeceğimi düşünüyorum 🙂
Serap09 Ozlemdiyebiri Ben hamilelikte anıl markasına ait hamile kilodu almıştım 5 adet onları doğum sonrası içinde kullanıyorum çok rahatlar