Smyyoky shtngstr İnşallah her şey yoluna girecek. Bebeğinizle sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler geçireceksiniz. 😇😇💞💞
Aysedgrlikrkmz shtngstr geçmiş olsun Rabbim şifa versin hemencecik kavuşursunuz inşaallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşaallah 🙏🏼
Yagmur0256 shtngstr Gözlerimi kapattım kızım karşımda dediniz. Acaba bayıldınız mı hiç bir ses duymadınız mı?
shtngstr Yagmur0256 kanım çok fazla düştüğü için gözlerimi açmakta çok zorlandım baygınlık diyemem doktor ve ebenin hareketlerini baskı şeklinde hissediyordum ama çok duyduğum söylenemezdi kızımın sesini duyana kadar
Meliketab Canım aynı durumu oğlumda yaşadım 1 hafta küvezde kaldı süt sağıp götürdüm ama o emmiyor diye süt bile çok az geldi sonda iyiyleşti çıkardık düyüm de gelmeye başladı korkma herşey düzelir
shtngstr Blueinflames89 korkma üzülme canım benim her şey düzelir dua edelim bol bol kavuşalım yavrularımıza inşallah 🌸
Hilal09 Bende de var bende tedirgin oldum baya iğne antibiyotik kullanıyorum ama inşallah rabbim korusun
shtngstr Serpil9293 hayır acı hiç hissetmedim sadece baskı yani doktorlar ebe bebek çıkmadan karnima bastırdılar onları hissettim
Aysel4497 shtngstr canım öncelikle çok geçmiş olsun sonunda yavruna kavusmussun onu da atlatır bebeğin merak etme sen guclu ol kı bebegınde guclu olsun dualarımz senınle🙏🏿
shtngstr Aysel4497 allah razı olsun canım benim bugün tedavinin 5. Günü 2 günümüz kaldı inşallah başka bir şey çıkmaz da alır giderim yavrumu..