Annekuzusu06666 Papatyam_42 o test kuruma çizgisi yapmaz bende o testle öğrendim hemde bundan daha az görünüuodu
Papatyam_42 Annekuzusu06666 ben tekrar bi yapayım 5 dk bekliyim sonucu atarım yine allahım inşallah yanıltmamıştır beni lütfen pozitif olsun bu testin sonucuna göre kan vericem
Papatyam_42 yagmurplt yapıcam bakalım kuruma çizgisinden arada çok saat var diye şüphelendim ama bakalım tekrar test yapıcam şimdi inşallah pozitif çıkar kızlar dua edin lütfen 🥹🥹🥹
agacall Kızlar bana da bakar mısınız lütfen. Sabah ilk idrarla yaptım başta silik gibiydi 2 dakikaya koyulaştı. Az önce tekrar yaptım direkt çıktı çizgi https://hizliresim.com/gmoiu1x
Papatyam_42 agacall canım var gibi duruyor bi kan ver en net sonucu ondan alırız bende şimdi tekrar yaptım bunun sonucuna göre kan vermeye gidiceğim. Eğer varsa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim hayırlı olsun💖💖💖💖
Papatyam_42 prhnmstf silik var gibi duruyor sanki ya da ben öyle görmek istediğim için bana var gibi geliyo
agacall Papatyam_42 amin canım ikimizin de inşallah. 🌸Birkaç gine randevum var o zamana kadar belirsizlikteyim maalesef bakalım
gunisigi00 Papatyam_42 var canim gozukuyor bencede bu sekilde ogrenmistim hatta daha silikti kan ver bence hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Papatyam_42 Seval00seval inşallah canım benim inşallah 🥹🥹 kan sonucu çıktığında buraya sizede haber veririm inşallah 🥹🥹 rabbim dileyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🙏
Seval00seval Papatyam_42 amiiin ben de vericem ama benim 2 günüm var daha gecikmeden vermek istemiyorum yanlış çıkacak korkusu var🥹