aaasenaaa Papatyasever bende büyüyen besik cok istiyordum bnm adam montessori yi mantikli buldu ama bu anne yanı besigi basa bela
Papatyasever aaasenaaa aynen canım bende ileriyi düşünüp montessori istemedim ilerde yatmaz diye en son aşamada çalışma masası oluyor benim büyüyen beşik sonra odasına uygun sadece bi yatak alırım yeter zaten ama montessori ilerde kullanamaz diye almak istemedim yoksa çok güzel görünümü filan.
aaasenaaa Reykzy dogru 👍🏼 Cok mantikli bencede ben de bundan aliyim en iyisi zaten diğer odasinda olan yatakda yatar 1 yasindan sonra babaanneside kendi evine park yatak alacak olmazsa onu getirir koyarim 1,5-2 yasina kadar orda yatar
aaasenaaa Reykzy https://www.instagram.com/p/BoD90shlRQe/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=4zs9gtgxway babynest bu canim
aaasenaaa BurcuY allah bagislasin kizda lazim erkekde o minnos kürklerini süslü ayakkabilarini yerim onun cinsiyeti bilmeden önce erkek kiyafetleri hosuma gidiyordu ögrendim kız kiyafetlerine icim gidiyor🤭🤭🤭
BurcuY aaasenaaa hahhahahah aynn kuzu öle oluo papyon gömlek pantolonda çok hoş inşallah ikincilerimiz değişik olur cinsiyet 😂😂
Reykzy aaasenaaa büyük parçaları söyleyemeyizde ufakları bırak alsınlar canım çünkü inan bitmiyo unutuyosun listede yapsan
Elif25 aaasenaaa bende chicconunkini aldım. Sallanmaya ne kadar alışmazsa bence o kadar iyi. Sonra başa çıkamoyosun sürekli sallanmak istiyorlar.
aaasenaaa Reykzy valla bi liste yaptim dahada eksik coğaliyor o kadar haklisin ki gercekten bebek odasi bebek arabasi bizde zaten diğerlerini yavas yavas alirlar ins 🤭
aaasenaaa Papatyasever o iyiymis ya bide cok yer kapliyor ama bilmiyorum artık ilerde birseyden dolayi pisman olursam büyüyen yatakta esim cok konusur oyüzden onun dili üstümde olacagina benimki olur😄
Mrvaydn18 aaasenaaa ben en fazla 6 ay kullanılıyormuş diye soo baby aldım. Bakalım artık nasıl olucak 😊