elifnusret Arkadaşlar gidip memnun kalan var mı bi kez kontrole gittim çok memnun kaldım ikinci doğumum ve zorunlu sezeryan olması gerekiyor sezeryan olan var mı ya da Elazığ’da gidip memnun kaldığınız bi doktor özel fiyatları aşırı pahalı
Fatmasm elifnusret merhabalar gitmedim ama arkadaşım 2 sezeryanini yanında olmuştu memnundu.. şuan ameliyat ücreti nedir acaba mediline Zeynep hocada ?
elifnusret Fatmasm ya bende emin değilim ama yılbaşı zammından sonra takipli hasta 36 bin normal hasta 41 diye biliyorum
Fatmasm elifnusret çok fazla ya medicalde 35 bin dedi şimdi.. fethisekinde Nazan hocaya gidiyorum smdi bakalım nasip
Fatmasm elifnusret yok fiyat bilgilendirmeye göndermişti doktor beni Sami hoca var medicalde oda iyi ama yüksek sezeryan ucretleri
elifnusret Fatmasm evet ya ben ilk oğlumu fethi sekinde normal doğdum ama ebelerin hatası kolunun sinir damarı zedelendi ve bu defa oraya gitmek istemiyorum birde normal doğum önermiyorlar
Fatmasm elifnusret hem anladim ama bu sefer ameliyatmis necati kaya ve Nazan çelik iyi ameliyat konusunda..bunları tercih edebilirsiniz
Mom27agust Merhaba devlette Necati kaya var ama randevu bulmak bayağı zor oluyor ama adı cok duyulmuş