deletedmom43191 elifnusret evet bazı özeller sırf para peşinde dün tvde özel hastanenin yaptığı olayı gördün mü
elifnusret deletedmom43191 yok görmedim ama insan artık kime güveneceğini şaşırıyor devlete gitsen ayrı dert özele gitsen ayrı dert
deletedmom43191 elifnusret https://www.cnnturk.com/video/turkiye/ozel-hastanede-skandal-goruntuler-ameliyat-masasindaki-hastayla-pazarlik-2238710 bak burda bu özel hastanelere aslaaa güvenilmez
deletedmom43191 elifnusret yani adam kalp krizi geçiriyor bunlar stent pazarliginda 15 18 35 e var bazilsrini en fazla 10 a kadar indirebilirim fiyatını dedi muhasebeci
deletedmom43191 elifnusret benim ilk dogumda ebeler oldu ikinciyi doktor yaptırdı bunda da büyük ihtimal doktor yaptiracak doktor ne zaman nobetciyse o zaman çağırıyor beni hastaneye 😅😅 bende devlet hastanesi gidiyorum
elifnusret deletedmom43191 Evet gerçekten bazı özeller para tuzağı benim şu an gittiğim doktor sürekli bana kontrole gelmesen de olur ben yine doğumunu yaptırırım dedi çok iyiydi bide çok giden olmuş bilindik bi doktor bakalım hayırlısı
deletedmom43191 elifnusret asıl parayı dogumda alıyorlar çünkü ondan der en ucuz hastane 30 40 binden başlıyor suan
gammzeeaa elifnusret hayırlı olsun bana da ilk kız dediler detaylı da erkek olduğumu öğrendim. Bebeğiniz kız gibi geldi bana