ftmdyn22 Kızlar 6 haftalık oldum hamile olduğumu öğrendiğimden beri özellikle çikolatadan aşırı tiksiniyorum kokusu bile geldiği zaman midem bulanıyor canım sadece ekşi şeyler istiyor sizdede varmıydı acaba cinsiyet ne oluyor merak ettim 😅
deletedmom43191 ftmdyn22 ilk gebeligimde hem deli gibi ekşi yedim hemde kutularca çikolata yedim oğlum var bu gebeligimde çok limonlu şey yiyorum çikolata da tüketiyorum kızım olacak 🥰
sednc0 ftmdyn22 tatlı asla aklıma gelmiyordu yeni yeni yemeğe başladım oğlum olacak nasipse cinsiyetle hiçbir alakası yok bu tarz aşermelerin
Ebruebos Kız diyorlar ama bence alakası yok. Burada çok kişi yazmıştı tam tersi çıkmıştı cinsiyet. Mide bulantısından şekerli şeylerden tiksindim bende. Hatta çaydan tiksindim 2 gündür içemiyorum . Mide bulandıkça ekşi tuzlu şeyler canı istiyor insanın.
snylyy ftmdyn22 bende çok tiksindim ilk üç ay çikolata paketini bile görünce kusasım geliyodu 18haftadan sonra canım istemeye başladı şuan tutamıyprum kendimi çikolataya karşı 😅 cinsiyetimiz kız
Baby_B ftmdyn22 ben gunde 5 kere kustum 14.haftaya kadar Kussamda eksi yiyodum öyle kusuyodum Kiz cinsiyet Son 35 gun kaldi❤️