Meridaily Sonnenfrau ben günde 3, 4 tane yaptıgımı biliyorum ama stresten baska birşey değil kafan rahat boşver 😁
SuEr_Tu1512 Kızlar benim bat 24🫣 2 aydır olmuyor bu aydan ümitliyim. Kasıklarım ara ara batıyor, içimde bişey kıpırdıyor gibi. Arada göğüslerim sızlıyor😶 Bir kaç gün daha geçince erken gebelik yapasım var. Napayıımmm🤔🤔🤔
Meridaily SuEr_Tu1512 ayy çok az kalmışşş🥹🤲🏻 hadi inşallah güzel haberler gelsin😍🤲🏻o şekilde pıt pıt atması, iğne batması da belirti, inşallah vardır bebiş😍❤️❤️🤲🏻bence az daha beklee öyle yap😍
Tysem29 Bende test yapmadım bu ay yapmicam da son 7 gün hastalığıma resmen Servet ödedik kızlar testte ne olacak bu halimiz 😃
Meridaily Tysem29 ay valla geçen ay servet ödedim ben de resmen kuzum😁 adet geçince tek tek tek atalım kan testlerini buraya🤣
Meridaily Tysem29 ayy ne güzel olurduu😍 geçen ay da böyle heyecanla beklediğimiz arkadaşlar vardı hep hamileler şuan 😍🤲🏻 darısı bize inşallah yaa😍🤲🏻
Melisa_12233 Kızlar benimde bat 24 yumurtlama günümün bir öncesini ve tam gününü değerlendirdik sağ kasığımda bi dolgunluk hissediyorum ya sürekli bi orada sanki bişey varmış hissi varr
AnneeeG1 Meridaily bende size katılsam olur mu 😂😂bat 1 büyük ihtimalle bugün yumurtlama oldu bugünü değerlendirdim yarını da değerlendirip daha sonra 1 gün dolu bir gün boş yapacağım bu ay çok tuhaf bir şey öğrendim kızlar kasık kaldırmayı belki bir çoğunuz duymuşsunuzdur bende 2 yıl önce bir düşüğüm oldu ondan sonra hiç gebelik oluşmadı meğersem düşükten sonra kasık düşmesi olmuş ondan hamile kalamıyor muşum bu ay çok şükür kaldırdım bakalım sonuç ne olacak merak la bekliyorum 😂
Sonnenfrau AnneeeG1 kasık kaldirdiysan kesin hamile kalırsın adetliyken kaldırmak çok önemli aslında biz ona kasik kaldırmak değilde annem kayan rahimi yerine koyuyor
aspenkarmenn Meridaily ben dayandım yapmadım yarın adet günüm. Olmazsam bi kaç gün sonra yapıcam. Geçen ay bende 6 7 tane yaptım. Hem paraya yazık hem psikolojimize 😂 gerçi bende kan pıhtılaşması var erken öğrenmem lazım ama onuda kadere bıraktım olacağı varsa olur her türlü
Meridaily aspenkarmenn ben de ondan şüpheleniyorum ama genetik testi yaptırmadım bir düşüğüm var😔 inşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzum hepimizin yüzü gülsün bu ay inşallah 😍🤲🏻
superstar_00 Meridaily Bat 3 mart ben de test yapmayı düşünmüyorum en sağlıklısı adet gününün geçmesini beklemek.
ermelek1 superstar_00 bir test bile almadım bende öyle,28inde doktor vajinal muayene için çağırdı bakalım ne diyecek neler olmuş olacak, gün Aşırı değerlendirmeye çalışıyorum ovulasyon teati yapmadım hiç 4. Ayım umarım güzel haber alırız❤️
Meridaily superstar_00 evet ya stres durumu en aza iniyor bence o zaman. Geçen ay 10 gün öncesinden başladım bir de yalancı pozitiflerle uğraştım koyulaşacak mı koyulaşmayacak mı ay valla en iyisi beklemek❤️
superstar_00 ermelek1 Ben geçen ay 5 ten fazla test yaptım hep silik çizgi ama adet oldum tekrar aynı durumu yaşamak istemediğim için beklemeye karar verdim gün aşırı değerlendiriyoruz bizde elimde sadece bir test kaldı 😊
Meridaily ermelek1 yumurta takibi mi yaptırdın kuzum? Ben de 21 inde progesteron tahlili yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar bizi bekliyordur 🥹🤲🏻 3. Ayım benim de 😔