Meridaily 1oglanannesi adetin 14.-18. Günleri arası diyorlar genelde ama daha erken ya da daha geç görenler de oluyor yumurtlamayı. @Cimcime30 arkadaşımız 22. Gün gördü mesela yumurtlamayı.
1oglanannesi Meridaily yumutlama döneminde korunmasiz iliski olursa kac gun sonra gebelik testi yapilmali ?
Meridaily 1oglanannesi yumurtlamadan en erken 12 gün sonra diyorlar ama bir ihtimal o kadar erken olması. Adetten bir iki gün önce, Adet günü ya da geçince yapınca daha net olur sanki sonuç
1oglanannesi Meridaily anladim tesekkur ederim hadi hayirlisi bide bisey sorucam özur dilerim sorularim rahatsiz ediyo belkide şu bat yaziyosunuz ya bat 28 filan o ne oluyo yumutlama gunumu yoksa adeti beklediyiniz günmü?
Meridaily 1oglanannesi yok olur mu hiç neden rahatsız etsin😊 hep birbirimizden bilgi alıyoruz burada 🌺 bat beklenen adet tarihi demek😊
Meridaily AnneeeG1 kuzum seni üzmek istemiyorum ama geçen ay days doctor bana yalancı pozitif verdi🥺 hatta post açmıştım. Ama bu testle hamile oldugunu öğrenen de çok var. Umarım senin de vardır😍 yarın farklı markayla denesene bir de
AnneeeG1 Meridaily canım zaten testlere güvenim yok kesinlikle bunu da yengemin zoruyla yaptım wallahi zaten yarın kan vereceğim direk bi de aşırı rahatsızım gribe yakalandım çok kötüyüm de bakalım inşallah vardır
Mor-kelebek Meridaily inşallah canım çok teşekkür ederim ❤️dur bakalim sabır vaktini bekliyr demek ki
Meridaily Mor-kelebek @Cimcime30 @Merveemctgcl @Melisafurkann napıyosunuz kızlar? Bir süre girmeyecektim foruma ama sizlerle konuşmaya da alıştım😔 ben yarın yine doktora gidiyorum
Cimcime30 Meridaily kontrol amaçlı mı cnm ay napalım ben ovulasyon yapmıştım kurumus halını attım senı bulamamıştım etıketleyım bakarmıısn
Melisafurkann Meridaily o kadar çok sıkıntım var ki bebek var mı yok mu inan aklıma gelmiyor bugün kendi kendime nasibimi çok mu zorladım dedim lütfen dua edin benim için bende girmek istemiyorum ama iyi geliyor burası 🥹
Meridaily Cimcime30 yumurta takibi tekrar kuzum. Hormonlara da bakılacak sanırım düzelme var mı diye.
Meridaily Mor-kelebek adet oldum kuzum sabah. Tekrardan yumurta takibi için çağırdı doktor, bir de hormonlar düzeldi mi diye bakılacak sanırım yine. Sen naptıın geldi mi sonuç ❤️
Mor-kelebek Meridaily hayırlısı olsun canım rabbim geciktiriyorsa emin ol daha iyisi olacağındandır 🌸 benim sonuç çıktı nasip olursa salı günü ilk kontrole gidicem 🤗