Meridaily Kızlar sizler ne durumdasınız? Ben geçen ay o kadaaar çok test yaptım ki bu ay söz verdim kendime test yapmadan gecikmeyi bekleyip, gecikirse kan vermeyi düşünüyorum 😁😁 inşallah yani🤲🏻😁
Mor-kelebek Meridaily inanayım mı sana test yapmayacagına 🤣🤣 geçen ay adet geçmesini bekledim kan vermek için 4 gün gecikti yine olmadı. Bu ay artık nasip daha relax olcam 🤣🤭
AnneeeG1 Meridaily bende size katılsam olur mu 😂😂bat 1 büyük ihtimalle bugün yumurtlama oldu bugünü değerlendirdim yarını da değerlendirip daha sonra 1 gün dolu bir gün boş yapacağım bu ay çok tuhaf bir şey öğrendim kızlar kasık kaldırmayı belki bir çoğunuz duymuşsunuzdur bende 2 yıl önce bir düşüğüm oldu ondan sonra hiç gebelik oluşmadı meğersem düşükten sonra kasık düşmesi olmuş ondan hamile kalamıyor muşum bu ay çok şükür kaldırdım bakalım sonuç ne olacak merak la bekliyorum 😂
aspenkarmenn Meridaily ben dayandım yapmadım yarın adet günüm. Olmazsam bi kaç gün sonra yapıcam. Geçen ay bende 6 7 tane yaptım. Hem paraya yazık hem psikolojimize 😂 gerçi bende kan pıhtılaşması var erken öğrenmem lazım ama onuda kadere bıraktım olacağı varsa olur her türlü
superstar_00 Meridaily Bat 3 mart ben de test yapmayı düşünmüyorum en sağlıklısı adet gününün geçmesini beklemek.
Melisafurkann Testlerimi o kadar çok stoklamışım ki 😂 pikten sonra 6 gün olduğu için kendimi tutuyorum 😂
Meridaily Melisafurkann kız sakla hepsini🤣 ben geçen ay 10 gün kala bir başladım günde çifter çifter test yapıyordum 🤣 bu ay 1 tane bile almadım inşallah almam🥹
Girlinthesun Melisafurkann bu arada yerleşme kanaması gibi bişey oldu mu sizde kızlar ben kontrol ediyorum bugün 12. Gün ama gelen giden yok 😂
Melisafurkann Girlinthesun yok kuzum benim daha 6.gün falan adetten 3 gün önce belli olur belli olursa mecbur adeti beklicem inşallah adet olmam da mutlu haberi alırım 🙏❤️😍😂
Meridaily Girlinthesun benim daha 12 şubatta yumurtam 19 mm di çatladı mııı çatlamadı mı onu bile bilmiyorum kii 🥹 kanama da olmadı bende, 21 inde progesteron testi verecegim çatlama olmuş mu öğreneceğim bakalım🥺🤲🏻 dua edin kızlar
Sonnenfrau Meridaily ben yurtdışındayım böyle durmadan test alamıyorum biraz pahalı oyuzden bekleyeceğim 😂😂
Melisafurkann Ben bu ay adetten sonra 5 gün soğan suyu içtim yumurtlamaya yakın maydanoz buharına oturdum hergün avakado ceviz yumurta yedim inofolic Combi ve optilife fertil kullandım hiç belirtim yok şuan 😂 geçen ay daha çok belirtim vardı
Meridaily Melisafurkann süper tüm tuşlara bastım diyorsun😁 inşallah güzel haber alırız kızlar bu ay bizim ayımız olsun inşallah 🥹🤲🏻❤️
Merve8155 Melisafurkann bende aynilarini yaptim buhara oturmadim ama corek otu karisimi yedim yumurtlamaya kadar takviyler avokado beslenme falan ama sanki yok gibi bu ay da😐
Melisafurkann Girlinthesun ya bazılarında belirti olmuyormuş mesela benim annem günü geçikten sonra başlamış belirtileri bana diyor ki gününü bekle belirtin olur 😂 zaten günüm geçerse belirtiye gerek yok hamileyim 😂😂