Selam kızlar,

18 haftalık hamileyim, 13. haftada kesin olmamakla birlikte erkek demişti bir sonraki gidişimde kordon yanıltıyor dedi bi hafta sonra tekrar bakalım dedi bu defa kesin kız dedi.

18 Haftadan sonra cinsiyet değişen oldu mu? Yanılma payı kızlarda mı fazla erkeklerde mi? Kafam çok karıştı. Kız erkek fark etmiyor tabiki sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Bi kızım var bir de oğlum olsa konuyu kapatırdım diyodum ama böyle olunca devamı gelecek gibi 😀

ikincibaby 11 haftalık ve sonrasına ait ultrason var mı elinizde? İki kız da kulağa harika geliyor 👯 ben o şekilde zirvede bırakmayı düşünüyorum 🥳

Poyraz07 benımde bır oğlum vardı bende sızın gibi düşünüyordum kız olsada tüplerımı baglatayım dıye :) 2.oglusum gelıyor inşallah gelecekte 2 tane aslan gbı oğlum var dıyebılirim🌸

ikincibaby kesin kiz demis Ben doktoruma guvenirdim ama tabiki degisen vardir Rabbim gonlunuze Gore Versin 🥰

ikincibaby bana ihtimal vermeden net bi şekilde erkek dedi 3 gidişimde de erkek olduğunu söyledi Şuan 20. Haftamdayım acaba değişme ihtimali var mı bu saatten sonra

Bsra145 ay bende 13 de erkege benziyor dediler. 17-18 de kesinlikle erkek dediler degismesi imkansiz vs dediler. 22 de detaylida kiz cikti detayliyi bekleyin emin olmak icin😂🥰

Mihaye25 bende güveniyorum ama ilk kızımda erkenden söylemişti ve değişmedi, bunda her gidişimde farklı söyledi en son kesin kız dedi de 1 ay sonra detaylı var bakalım ☺️

Poyraz07 benim teyzemin bebeği doğana kadar kız dediler bi doğdu erkek 😂 Allah ın işine karışmamak lazım 🥰

Poyraz07 maşallah Allah bağışlasın acılarını göstermesin inşallah 🥰🥰

rosatue Pardon postunuzun başını unutmuşum. Net kız değişme durumu olmaz