byz_blgc Kızımın adı İpek ikinciye hamileyim kız olacak adını Gökçe düşünüyorum eşim beğendi ama emin değilim İpek le uyumlu İrem ya da İnci de olabilir sizce nasıl gökçe ismi isim onerileriniz varsa alabilirim sevgili anneler 🤗
Edamurat58 byz_blgc kızım olsa inci koyardım tanıdığım inciler hep cok naif cok güzeller gökçe daha ağır bi isim inci çookk güzell 🫠🥹
byz_blgc Haticenurdemir teşekkür ederim evet çok zarif söylemesi ipek de çok hassas çok narin duygusal bir kız inci koyarsam o da öyle olur mu diye düşünüyorum 🤭
byz_blgc ipekatac_21 evet çok beğeniyorum iki ismi de karar vermek çok zor olcak galiba 😀 İlk kızımda hiç böyle araştırmamıştım son aylarda bı kaç isim baktık ipekte karar vermiştik çok kolay olmuştu 🥲
byz_blgc miroscumm evet inci çok kibar geliyor eşim gökçe taraftarı ama kesin bır kararımız yok iki tanıdığım var hamile ikisi de gökçe koyacakmis biraz soğudum sanki o yüzden gökçeden😅
2busra byz_blgc İpeğe uyumlu duru’da olabilir bence sizin seçeneklere gelirsek inci daha asil ağır şık