anneoluyorumm13 Mystil25 binli değerlerden önce dediği gibi hiç birşey görülmez bekle canım haftaya git keseyi görürsün Allah’ın izniyle Sağlıkçıyım oradan biliyorum en an 1000-2000 olması lazım ultrasonda gözükmesi için
Ebruebos Karından ultrasonda görememiştir vajinal ultrasonla bakarsa görür bence. Benim ilk gebelikte karından görünmedi vanijal baktık. Görürsün canım sıkma canını. Doktorların bazıları cidden çok tuhaf.
Kikiriki Mystil25 vajinal bakmadıysa göremez ben 5+5 de gittiğimde vajinal baktığınds göründü dert etmeyin başka doktora gidin
Mystil25 Kızlar çıktı spnucum 4299 çıkmış bilen varsa yorum yapabilir mi acaba ayın 8 inde 322 çıkmış artış olarak iyi mi onu bilmiyorum
Cihangir09 Mystil25 anladım şimdi. Bugün çıkan değeriniz çok güzel ama bu değerle kese de gozukmeliydi aslında inşallah gözükür bir an önce ☺️
Anonim2828 Mystil25 anladım canım 6. Haftandan sonra tekrar git garanti olsun. Şimdi baktım bende 30 eylülde tahlil yaptırmışım 7490 çıkmış 1 ekimde kadın doğuma gitmişim ilk defa keseyi görmüştük. Bi kaç güne kese oluşmuş olur
Anonim2828 Bu arada beta haftaya göre değerlendirilmiyor son regli tarihinin ilk gününden hesap ederek hesapla canım