Naviber Transfer sonrası 10. gün beta 660 iken 14.gün beta 4440’ a çıktı benim bir durum yaşayan var mı?
sutlukahve_ Naviber transfer hakkında bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum ama hamilelikte bı artış normal zaten 2 günde 2 katına çıkıyor
elifbsraaa1 Naviber 2 günde 2 katına çıkması gereken beta bu kadar fazla artış varsa ikiz gebeliğe işaret olabilir 😊 kaçıncı gün embriyosu transfer edilmiştii
Kartanesi-24 Naviber benimde 2 günde 3 katına yakın artıyordu sizinde o şekilde olmuş ve tek embriyo tutmuş ikiz ile pek ilgili olmuyor artış normal bir durum hayırlı olsun inşallah
MMatildaa Naviber normal artış bu canım ikiz gebeliğe çok yormamak gerekiyor bence ağrında sol kasıktaysa kız bebektir bence tutunan hayırlı uğurlu olsun🥰
Naviber sutlukahve_ hormonlarla alakalı diye biliyorum bazılarında hcg çok hızlı yükseliyor umarım öyledir
elifbsraaa1 Naviber hayırlısı olsun 5. Gün embriyosunda tek yumurta ikizi duymuştum ama tabi kontrolde belli olacaktır sağlıkla gelsin inşallah 🥰❤️
Zhdnl Naviber benim 10. Gün çift transferle üçüz olmuş betam 425 ti Arkadaşımın 9. Gün betası 375 ti tek transfer tek bebek beta artışı bebek sayısından farklı ilerliyor