babyiscoming_ 10 günümüz vardı normalde nstde düzenli yüksek sancılarım çıkınca doktorum bu şekilde eve gönderemem acil yatış vericem dedi. Bebeğim gününü kendi seçti. Dualarınızda bana da yer verin kızlar sağlıkla kavuşayım🥹🥲🤲🏻
Suuu-- babyiscoming_ İnşallah Sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına canım benim Allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin inşallah 💕🫂💕
Hkduman babyiscoming_ Allah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizde bana dua edin benimde bugün sancilarim başladı 38+5 im😌😌
Enesvezeynebinannesi babyiscoming_ Allah yardımcın olsun canım.bende 39+2 hala bekliyorum heycanla hevesle 🥲 inşaallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.bilgi ver burdan bize.nst de sancı çıktı demişsin sen hissetmiyormuydun ?
babyiscoming_ deletedmom43191 çatım müsait değildi zaten 24 şubat sezaryen günümdü 10 gün erken geldi 🥹
Kbra1012 Bende 38+0 ne sancı ne açılma ne kanala giriş hiç bişey yok ya 😢😢 rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kolaylık versin
deletedmom43191 Kbra1012 bende 38+0 hiiic işaret yok dün girdim nst hiç bir hareket yok pazartesi tekrar gitcem ondan sonraki pazartesi yine gidecem öyle öyle geçecek haftalar doktordan gün istedim 41 e kadar beklicez dedi 🙄🙄🙄
Sukrangoler Kbra1012 bende 38+0 haftalığım nst de kasılmalarım var 3cm açılmam bile var ama bebek kanala girmediği için bende beklemedeyim😏
nevaneva babyiscoming_ allah yardımcınız olsun sağ salim kolaylıkla alırsınız kucağjnjza inşallah darısı tüm bekleyenler olarak bizim başımıza 🙏🏻
Kbra1012 Sukrangoler darısı hayrlısıyla bana inşallah . Açılmanda var ama kanala hala girmemiş bekletecek bunlar bizi bayağı 😂hele benmki geziyor hala
Princess_momm babyiscoming_ böyle yazılar beni o kadar heyecanlandırıyor ki😍 inşallah sağlıkla doğsun
Kbra1012 Kbra1012 şunu yazdıktan sonra kasıklarımda kasılma başladı değişik bir ağrı acı arveles iğnenin kalçayı sızlatıp acıtması gibi ama doğum sancısı böyle bişey mi bilmiyorum