busebasaran06 Ben Fatma Uçarman hanımefendiye gidiyorum. Daha yeni hamileyim. Herkes memnun hanımefendiden. Muhtemelen Çukurambar Koru ile anlaşmalı olduğunu düşünüyorum
Cansuu99 obli merhaba bende doğukan beye gitmeyi düşünüyorum tavsiye eder misin hastaneyi de hiç bilmiyorum açıkçası
obli Cansuu99 evet çok memnunum. Hastanede de herhangi bir sorun yaşamadım her zaman çok ilgili ve temizler.
obli Anonim111 evet biliyorum ama Tamer hoca hakkında bilgim yok ben en başından beri Doğukan beye gidiyorum. 6 haftalıkken başladık şuan 30.haftamdayım çok memnunum doktorumdan da hastaneden de.
Ozgeee1234 obli merhaba, benim doktorum da doğumu lösantede yapalım dedi. Hastane hakkında bilginiz varsa biraz bilgi verebilir misiniz? Daha önce hiç gitmedim bu hastaneye
obli Anonim111 umarım memnun kalırsınız. Çok kalabalık bir hastane değil o nedenle benim için çok iyi ve çok temiz. ☺️
obli Ozgeee1234 bende ilk kez gebelik vesilesiyle gittim ama eşimin arkadaşı da orda doğum yaptı çok memnun kaldı. Diğer arkadaşa da söylediğim gibi sakin ve çok temiz bir hastane.