Damla3301 Hanımlar merhaba. 31+3(32) haftalık ikizlerimi 6 gün önce kızımın plasenta parçalamasıyla dünyaya getirdim. Oğlum çok şükür besleniyor sütümle ama kızım bağırsak tam tolere edemiyor. Başına gelen oldu mu? Düzeliyor mu? 🥲
Eylul41 Damla3301 evet benim kizim icemedi süt sonra kestiler damardan ilaclarla beslediler entübeydi zaten benim yavrum cok ciddi sorunlar yasiyordu 1 ay sonra falan beslemeye başladilar.
Suuu-- Damla3301 Canım çok geçmiş olsun , inşallah Sağlıklarına kavuşurlar ve alırsın kucagina sağ salim , Rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın inşallah. Nasıl anladın plasenta parçalanması olduğunu,
Damla3301 Eylul41 anladımm. Ben ilk kez duydum böyle bir şeyi çok korkuyorum 6 gündür 2 cc veriyorlar 12 saate bir. Fazlasını kusuyor. Çok üzülüyorum zayıflayacak diye tam da kolostrum götürüyorum sürekli alsın istiyorum.
Eylul41 Damla3301 suan kocaman kiz oldu. Ama 700 gram dogdu cok farkli sorunlari oldu mesela gozlerinde şaşılık vae roptan dolayi 3 kez ameliyat gecirdi birde gelisim geriligi var ama benim kizim 25 haftalik dogdu norolojik gelisimide geriden geliyor 3 yaş gibi ama kendisi 5.5 yasinda konuşmada geri motor beceriside geri. Sizinki 30. haftada dogmuslar bu gibi sorunlar olmaz inşallah saglikla cikarlar merak etmeyin
Damla3301 Suuu-- çok teşekkür ederim aminn 🙏 bir anda gece suyum geldi kanla beraber. Doktorum doğumdan sonra söyledi. Nadir görülen bir olaymış. Kız bebek eşini parçalamış diye zaten aşırı kanama olması normal değildi ama hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı