Saratln ilk gebelik takibimide doğumumu da devlette yaptım tek kötü yanı şu takibinizi yapan doktor doğumunuzda olmuyor bu benim için ciddi bi sıkıntı değildi çünkü sancı anında eşinizi annenizi bile görmeye tahammül edemedim o yüzden doktor faktörü aklıma bile gelmedi doğumum biraz zor oldu meşakkatli bi suni sancı serüvenim oldu ama etrafımda duyduğum gibi kızan bağıran aşağılayan bağırma diye sert ikazlarda bulanan ne ebe ne hemşire nede bi doktor oldu gerçekten çok yaygara çıkardım ama biri bile ters muamele etmedi Allah hepsinden razı olsun çok bekletmeden de sezaryene aldılar açılmam ilerlemiyordu su geldikten sonra hastanede kontrol altında bebek 24 saat daha anne karnında kalabilirmiş yasal olarak bana 24 saat suni sancı verme hakları vardı ama zor durumumu görünce 10 saat sonunda ameliyathaneye indirildim 10 saatte belki 10 defa refakatçilerime gitmek istiyorum dedim her seferinde çıkardılar hasta bakıcının işi varsa doktor beni sandalyeye oturtup ailemin yanına çıkardı. Her hastane bir değil ben temizlikten ilgiden alakadan son derece memnunum o yüzden özel hastaneye kuruşumu vermem yazık günah. Tabi her şehir her hastane bir değil başka şartlarda olsam asla özele gitmem demiyorum yanlış anlaşılmasın ama Antalyada olduğum sürece özele gitmem