poyrazmom_ Cimcime30 ben 21. Gün yumurtlama görmüştüm ve tutmuştu umudunuzu yitirmeyin ama her ay da yumurtlama olmuyor bilginiz olsun
Tysem29 @Cimcime30 canım bu ay bende öyle oldum lekelenme yaşadım 2 kere ama hala pik olmadı adetime 7 gün var bu ayda olmadı
Cimcime30 Tysem29 Kahverengı lekelenme oldu bende de tam ortada üç dört gün önce Nıye böyle oldu cnm ya sende ne lekelenmesı oldu
Tysem29 @Cimcime30 valla hiç bilmiyorum canım bende aynı senin gibi kahverengi oldu ne lekelenmesi hiç anlamadım yumurtlama akıntısı olurdu her ay bu ay oda olmadı
Cimcime30 Tysem29 kız aynı belırtılerı yaşamışız akıntım hıc olmadı ıkı gün önce sıvı Bıraz geldı sonra yok bırde ılk defa bu testı kullanıyorum ben kaset kullanırdım
Tysem29 @Cimcime30 bende hiç anlamazdım bu testlerden ilk defa yaptım bu ay valla canım ümitlenmekte istemiyorum ama acaba hamilelik mi var insallah ikimize de vardır adet günümüzü bekleyelim
Melisafurkann Cimcime30 kuzum yumurtanın büyümesi için her gün avakado yumurta ceviz ve takviyeler al ben bu ay o şekilde yaptım 2 gün pik gördüm
Cimcime30 adatuna ya ama max A kadar ıdrarı batırın yazıyor klavuzda ben t cızgısı bıle gecırmedım bakabılırmısın
adatuna Cimcime30 birkaç damla yeterli oluyor zaten minnacık kağıt olunca bangır bangır ben burdayım diyo 😂