Nurbukk Mor-kelebek canım yukarda yazmıştım 5. Gün yaptım negatif çıktı öğle ortasıydı ama hala 7. Gündeyim hala adet olmadım ya
Mor-kelebek Nurbukk vardır rabbimin bir bildiği bu ay ilaç falan kullanmışmıydn canım geçen ay antibiyotik kullandım ben serum falanda etkiledi beni heralde gecikmem olmuştu
Nurbukk Mor-kelebek evet rahim filmi çekildim antibiyotik kullandım sonra influenza oldum iğne falan derken bende o etkiledi diye düşünüyorum
Mor-kelebek Nurbukk benide geçen ay 4 gün geciktirdi ama benim iki tanede hayalet çizgi çıkmıştı serum mu geciktirdi yoksa kimyasal mıydı anlayamadım. İnşallah gönlünce olur canım her şey 🌸
Nurbukk Annekuzusu06666 geçen ay çok silik bir çizgi gördüm bu markada hamileyim sandım değilmişim her testte bi yanlışlık payı var bence küçük ihtimalde olsa
Annekuzusu06666 Nurbukk ama ben iki hamileliği mide onunla öğrendim bilmiyorum ki eczaneden alınanlar da olmuyo o kadar sanki ya
Zeyyas Nurbukk ben sabah ilk idrarla yaptm pozitif eşim akşam bide kaset teste yapalm diye getrdi oda pozitif kendi fikrimce pozitif olduktan sonra ilki ikincisi farketmez