busrax_ Kızlar günaydın, 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum. dün pik gördüm ama ilişki olmadı ondan önceki gün çok koyu değilken ilişki olmuştu. bugünü de değerlendirdik. 3 gün üstüste yapmayarak hata mı ettik acaba?
Berrakk39999 busrax_ ben pikten önce çok koyu değilken değerlendirmiştim çok şükür oldu sizin de olabilir sperm hücreleri 72 saate kadar yaşıyo sonuçta gönlünüzce olsun inşallah 🌸
orkidemm_ busrax_ bu durumda içerde zaten sperm var sürekli ilişkinin olması kaliteyi düşürür ayrıca size çift olarak bir iş görevmiş gibi hissettirir o yüzden 2 günde bir yada içinizin rahat etmesi için gün aşırı yeter
busrax_ Merveemctgcl ne alttaki bugün yapıldı. silik olduğu için çatlama oluyor. inşallah yumurtayı yakalayabilmişizdir :d
Melisafurkann orkidemm_ canım doktorlar yumurtlama döneminden önce iki günde bir yumurtlama gördüğünüzde üç gün üst üste ilişki öneriyorlar eğer sperm kaliteli ise sorun yoksa erkekte
orkidemm_ Melisafurkann yani her doktor aynı şeyi önermiyor ne yazık ki üst üste ilişkinin çok yüksek bir oluru yok zaten sperm oldukça canlı giden gidecektir öncesi yada sonrası kesin denk gelecektir