Dhdhdbfhfn Son 90 ı saydık şimdi sıra son 10 da uygulamaya göre 🌼 Heyecan ve endişe gittikçe artıyor 🥹 sizler ne durumdasınız
Rozzzzaa Dhdhdbfhfn uygulamaya göre son 5 ama bebem şu an 15 günlük ve annisine bakıyor 😅🤭Rabbim sizde de bir avazda kurtulmayı nasip etsin
Hkduman Dhdhdbfhfn benimde bugün son 9 uygulamaya göre ama sabahtan beri hafif adet sancısı ağrılarım var bakalim belki her an gelir 😄
Buse_yalcin Dhdhdbfhfn ayyy bizimde son 10 normalde hiç sancı hissetmezdim dünden beri ara ara sancı girmeye başladı ama çok kısa sürüyor aralıkları da uzun oluyo
Pnr_02 Rozzzzaa doğru diyosunz doktorum bana da öyle dedi karnım baya aşağıda ikinci sezeryan bunun için 37 yi bekliyiruz ins bekletr yavrum
Dhdhdbfhfn @Pnr_02 evet dün gittim hastaneye nst iyi çıktı pazartesi tekrsr çağırdı kontrole normalde haftada bir gel derdi ama pazartesi tekrsr gel dedi biraz heyecanlandim açıkçası neden erken çağırdı diye bakalım 🤷🏻♀️
Dhdhdbfhfn @Hkduman benimde biraz önce sol kasığıma bicak gibi bi ağrı saplandı sürdü biraz bakalım ne zaman gelecekler😄
wherearetheavocados Buse_yalcin bi de benim erken doğum riskim vardı iğne fitil felan kullandım şimdi de gelesi yok 🤣