Gulenay05 Arkadaşlar benim kafam çok karıştı devlet hastanesine gittim bebeğim 15 haftalıkken erkek dedi kendini gösterdi bide hareketliydi ondan sonra dün özele gittim bebek şuan 17 haftalık ben dedi kıza benzettim dedi bende çok şaşırdım ama benim belirtilerim erkek bebek belirtileri sırtım çok ağrıyor mide bulantısı yaşamadım göğüslerimin uclarida koyulasiyo karnimda sivri çıkıyor bana bi bakar mısınız kızlar şaşırdım cinsiyeti ne bebeğimin
gokcekocyigiit Gulenay05 Belirtiler ile cinsiyetin hiç bir alakası yok, 3.gebeliğim, karnımı görenler hep erkek der ama 3.kızım, detaylı ultrason da cinsiyet net belli olur, hayırlısı neyse o olsun ☺️
Feslegenci Gulenay05 ayni belirtileri birebir yaşadım benimki kız yani bu belirtilerin pekte bir önemi yok hamilelik parmak izi gibidir bence herkeste farklı oluyor 🤷🏻♀️
Gulenay05 Esma006 hayır özel değildi devlet hastanesiydi ama özel hastane daha küçük dedi 3 hafta sonra detaylı ultrasona gel dedi oda tam net bişey diyemedi
Gulenay05 gokcekocyigiit aynen sağlıklı olsun kız erkek farketmez benim içinde cinsiyet partisi yapicaktin o yüzden şaşırdık detaylı ultrasondan sonra yapicaz bizde artık
Gulenay05 Gulcan0643 devlete gittiğimde gösterdi bacak arası pipisini gördüm dedi özele gittiğimde bebek sanki uyuyo gibiydi hatta hareket etmiyo gibiydi o yüzden görememiş olabilir bacak arasını