asena9 nisamomy_ hayır bulunmadı 13 te gitmiştim en son 🥲 şuan yoldayım hayırlı haberler alırız inşallah ☺️🤍
nisamomy_ deletedmom43191 doktor söylemezse atarım buraya 😂 anlıyormusunuz siz ultrason atsam anlar mısınız😂
As38- 12 ve 14 erkek tahmini yaptı devlete gidiyorum 16 da yüzde yüz erkek dediler bacakları açıktı pipisini hep gösterdi bizim oğlan 🤭
Talentedmom nisamomy_ özelle alakası yok ki ben özele gidiyorum doktor net bir şey söylemedi 16.haftayı beklicez
nisamomy_ Talentedmom işte biraz doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum devlette de erken söyleyen çok oluyordu esasında devletteki doktorum bana daha ilgili geliyor görse söylerdi diye de düşünüyorum 🤣
Denizlina09 nisamomy_ bana hiç bisey göstermeden 3rkek gibi dedi ben yüzde kac dedim %70 dedi 😅😅 hemen kendi doktoruma gitmek istiyorum
Talentedmom nisamomy_ söyledi ama çok net söylemedi alışveriş yapma dedi 16.haftada kesinleşir dedi bacak arası çok net değildi
Basakparlar nisamomy_ evet 16’da büyük ihtimal erkek demişti iki hafta sonra tekrar gel bakalım bir daha demişti 18’de erkek olduğu kesinleşti bacak arasını gördük devlet hastanesi
nisamomy_ Denizlina09 sana yazdıktan sonra baktım 15.30 muş ayyy nasıl beklicem geriye de çekemedim 🤣 neyse sen haber ver 14.00 da 🤣🤣🤣
Busetacir nisamomy_ 14+4te öğrendim, arkadaşım 14+2de öğrenmişti. Bence gösterirse öğrenme ihtimalin yüksek🥰