Zakine Bebek aknesi diyorlar kucuk sivilceker gecmiuo bi turlu ,sudokrem azcik sursem iyi gelmezmi acaba,gecmesini istiyorum biran once🥺
mervemurat16 Zakine yenidoğan dönemde bebek süt emdikçe beyaz minik sivilceler çıkması normal birşey sürmeyin yağ bezesi derler halk dilinde bazen öpülünce falanda olabiliyor zamanla düzeliyor
babyandmomy__ Zakine sudokrem çok yoğun yapılı gözeneklerini tıkar daha fazla sorun olur zaten bebek emiyorsa çok normal sütün yağlı ise olur Bebeklerde geçer zamanla
Talentedmom Zakine sakın sudokrem sürmeyin içinde çok kimyasal var zaten temiz içerikli bir pişik kremi değil o sivilcelerin olması çok normal müdahale etmeyin ve asla öpmeyin öptürmeyin
aslaninannesi7 Zakine 28 günlük bebeğimde de var dün doktor kontrolümüz vardı doktora sordum hiç birşey sürme dedi kendiliğinden geçermiş sudocrem yoğun yapılı yüze sürülmez kesinlikle ben popişi için kullanıyorum onu
Talentedmom Bus-ra590 ben yeni oksizinc aldım içeriği temiz pembe ve mavi aldım burda bu kremi önerdiler
Bus-ra590 Talentedmom baktım şimdi fiyat olarak da iyimiş yorumlar da güzel.. bepanthol bakmıştım fiyat olarak çok pahalı
AnayimBenAna_ Talentedmom mükemmel bir krem kızıma kullanmıştım rota olduğunda ishal olunca bütün poposu ciğer gibi olmuştu oksizinc hemen iyi gelmişti 🌸
Talentedmom Bus-ra590 Malesef bebantol da temiz değilmiş hatta mustela alacaktım onu da bozmuşlar bu aldığım bitkisel şimdiden aldım koydum kenara şampuan ve deterjan olarak da siveno düşünüyorum temiz içerikli
Bus-ra590 Talentedmom dalin nasıl şampuan da? Siz araştırmışsınız baya sorayım bari 🤭 22 haftalığım şimdiden bakayım karar vereyim istiyorum
Talentedmom Bus-ra590 dalin kullanmayın içinde çok kimyasal var ben siveno alacağım temiz içerikli ürünler kullanın Yenidoğan ya cildi çok hassas ıslak mendile de dikkat edin sadece su içersin e bebeğin baby me olanı kullanmıştım ilk oğluma hiç sıkıntı yaşamadık insgramda muhendisinoglu tkaşp edin
Minikmucizemmm26 Zakine naçizane tavsiyem sudocrem’i kullanmayın bebeğinize içeriği temiz bir ürün değil diye biliyorum çünkü. Doktor kesinlikle öpülmeyecek diye uyardı deyin öpenlere tenleri zaten çok hassas ve ortalık hastalık kaynıyo
rosatue Zakine Onlar normal. Anne sütüne alışınca geçer. Sudokremi yüz bölgesine asla, poposuna da mümkünse kullanmamanızı tavsiye ederim. İyi bir krem değil. Etkisini bilmem fakat içeriği iyi değil.
Esum48 Zakine ay canim o hatayi asla yapmaaa ben yaptim saf gibi. Iyice yaraya donustu doktora goturduk doktor yenidogan doneminde bunu altina surmeyi bile onermiyoruz cildin hava almasini engelliyo yuzune asla bisey surme dedi. Kendiliginden geccek dedi surmeyi biraktim bi sure sonra gecti