uyanikkeda11 Kızlar dün hastayene gittim ben bir kese beklerken iki kese gördüm ve doktor ikiz olabilir dedi kesenin biri 11mm biri daha ufak 7mm sizde böyle durumlar yaşadınız mı. Bide ben çatlama iğnesiyle hamile kaldım. Korkuyorum sağlıklı olucaklarmı acaba bir sorun çıkarmı diye yardımcı oluunnn😱
Pinkyy uyanikkeda11 canım maşallah 🧿 Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin,kaç haftalıksın,sadece keseler mi gözüktü peki
Bet0142 uyanikkeda11 rabbim hayırlı uğurlu eylesin inşallah canımmm .. gec dollenme olmus olabılır bırısı ondan dolayı kucuk olabılır . Strese gırmeyın bol bol vıtamın alın dua edın ☺️
uyanikkeda11 Pinkyy 5 hafta 3 gün dedi doktor keseler gözüktü büyük olan kesede beslenme kesesininde gördü diğerinde bişe yoktu
Pinkyy uyanikkeda11 daha çok minik,bende 5.haftada gittiğimde tek kese vardı,kalp atışı için gittiğimizde 7.hafta gibi ikiz olduğunu öğrendik
uyanikkeda11 Mervezngn ama doktor kan değerine göre kesenin boyutu iyi dedi kan verdikten bir hafta sonra gittim hastaneye