Kbrgk Bebeğim 35 hafta olarak gelmeye karar verdi acil sezeryana alındım doğum sancım da vardı ama doktorum riske atmak istemedi sütümü sağıyorum ama gün boyu toplasan 1 ml gelmedi ne yapmam lazım 2 gün önce doğdu hiç emmedi yoğun bakımda olduğu için çok dua edin inşallah
seyma0661 Kbrgk Öncelşkle gözünüz aydın olsun Allah en kısa sürede sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. Küveze neden aldılar acaba gayet iyi bi hafta aslında :(
Byrmm Kbrgk sezeryanda üçüncü gün geliyor genelde canım duş alıp masaj yap göğüslerine dolar inşallah
Demetzzz Kbrgk Benim 3. Gün gelmisti. Yukarıdan aşağı doğru masaj yapıp sütü sağmaya çalışın ilk başta az geliyor. Düzenli sagimla artar.
aycinelizsmom Kbrgk canım sıcak su torbasını doldurup koy göğüslerinin üstüne, benim sütüm hastanedeyken gelmişti ama mastit oldum mastiti çözdürmek için yaptım işe yaradı. Belki süt inmesi için de işe yarar. Yavrun için de bir an önce kavuşursun inşallah 🫶🏻
Aleyy_53 İnşallah çıkar biran önce neden küveze girdi bı ıkı hafta sonra dogım zamanı oluyor ya ondan
Kbrgk seyma0661 ciğerlerini dinlediğinde hışırtı sesi duymuş doktor riske atmak istemedi haftası küçük diye burnundan oksijen desteği alıyordu bugün küvöz içi oksijene geçmiş çok şükür
merhababebik Her gün bebek emziriyor gibi 2 saatte bir sağım yapın, stres olmayın üzülmeyin gelir. Sezeryanlı olsanız da gelir gayet bilmeden yazanları dinlemeyin