OzenMeryem Nys1600 isimleri beğenip beğenmediğinizi sormamıştım ikisi arasında seçim yapmayı sordum sadece, teşekkürler.
ayse5487 Bu beğenmedim ikisi de kötü bilmem ne yazanlar hangi kafadasınız kadın size beğenip beğenmediğinizi sormamış negatifinizi de alın gidin 😄😃
Nys1600 ayse5487 beğenmedim demek seçim yapamadım demek yani illa açıklama mı yapmak gerekiyor hangisi demiş seçemedim yani beğenmedim fikrimizi sormayın o zaman
OzenMeryem Nys1600 özellikle size fikir sorulmadi ki zaten burda her yazilana cevap verme gibi zorunlulugunuz yok 😊
MervEslinArden Nys1600 Kişisel fikrini sormamış genel sormuş seçim sunmuş gör geç kaos yaratıp moral bozmaya birebir sizin gibiler
Accountant OzenMeryem Gökçe Türkiye’de çok koyuluyor tadı kaçtı bence artık Aybike’nin anlamı daha güzel bence
OzenMeryem Accountant Türkiye’de olsa sorun degil de burda okunusu degisiyo diye kararsız kalmistim 😊 teşekkürler 🤗
elmaelmaelma Yurtdışı durumundan bağımsız olarak değerlendirirsem Gökçe’yi daha çok beğeniyorum isim olarak. Kızım olsa ben de bu ismi koyacaktım. Yurtdışı durumuna gelince, Aybike de doğru telaffuz edilemeyecek diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
OzenMeryem elmaelmaelma tabiki o da ilk okuyan için ‘ Aybayk’ gibi bisey olacak 😄 ama dogrusunu söyleyince düzgün telaffuz edilir Gökçe nin doğrusunu söylesek bile ona hokce diyecekler 🥹
elmaelmaelma OzenMeryem dili bilmediğim için o kadarını bilemiyorum. Ama bence yine de gönlünüzden geçeni koyun.