Loveis Dilara344 bunun için kız diyen de var 😂 böyle saçma şeylere bence inanma canım. Erkekten gelen bi gen senin kese yapinla belli olmaz.
Basakparlar Dilara344 doktor bile 18. Haftamda net söyledi cinsiyeti burda keseye göre herkes kız dedi tabi ki doğruluk payı yok öyle olsa doktor keseye göre herkese söyler fikrini neden bacak arasını görmek için uğraşsın doktorlar
Dilara344 Minnakpopus keseye ve güya bebeğin kesedeki olduğu yere ve kemik yapısına göre daha 12. Haftadayız cinsiyet bu haftalarda net olmuyor bildiğim kadarıyla
MerveDkc35 Dilara344 genelde 12. Haftada erkekse doktor net konuşur çünkü erkek olup kıza dönme ihtimali yok ama kız görüyorsa erkeğe dönme durumu olduğu için genelde beklemeyi tercih ederler ortalama 16. Haftaya kadar
Deryakaya1802 Dilara344 benim ilk oğlum 10 haftalıkken erkek demişti doktor öyle de oldu 2.oğlum da 12 haftada detaylıda kesin diyolar zaten devlette öğrendim ikisini de ve kesenler fasulye 😁 denk gelmiştir belki
Dilara344 MerveDkc35 cinsiyet partisi yapacağımı söyledim o zaman fetal dna sonucumun çıkmasını beklememi söyledi
Nys1600 MerveDkc35 14.haftada erkek denildi 17.de kız alakası yok 16 Dan önce yanılma her zaman vardır
yesmkaya-3 Dilara344 bir kızım var kesesi bildiğiniz fasulye gibiydi şimdi oğluma hamileyim kesesi yusyuvarlaktı 😊
seyma0661 Dilara344 6.haftada kesesi fasulye gibiydi 9.haftada yuvarlak oldu ve yuvarlak devam etti cinsiyetimiz kız 😂