Selim_Alparslan gizemm_ocal bence olmuş gibi geldi. Sondan 2.cisi benimde öyleydi degerlendirmistim. Daha sonraları silik çıkmıştı artık hep bence yumurtlamissiniz
bsrakkaya0 @gizemm_ocal Bence olmamış yukardan 4.yle aynı renk son yaptıgının ikisi sanki Bende yapıyorum ovulasyon valla bende ayırt edemiyorum bir türlü
babyandmomy__ bsrakkaya0 daha olmamış gibi duruyor ama karasız da kaldım çünkü bende yaptığım zamanlar seninki gibi çıkmıştı yumurtlama günümde yine de devam et ama nolur nolmaz değerlendir de bir de her gün aynı saatte yapmaya dikkat et zamanı kaçırabilirsin
Selim_Alparslan bsrakkaya0 idrarinizi fazla damlatmayin lütfen 3 damla olsa yeterli o kadar çok ıslanmış ki içerisindeki kağıt rengi değişmiş içinde sari sari idrar kalmış farkındaysanız ve cok karışık görünüyor. Yumurtlamaniz olmamış henüz.
bsrakkaya0 babyandmomy__ hergün saat 1 bucuk 2 arası yapıyorum bugunde dünkü gibi çıktı emin olamıyorum bugun adetten sonraki 8.günüm daha takvime göre 5 günüm var tabi belli olmuyor işte