seyma0661 Mresln aminnnn sizin bi çocuğunuz daha var ya zaman hızlı geçer şimdi 😂 ben gurbette ve yalnızım tek arkadaşım Esra Erol 🤣🤣🤣🤣
Mresln seyma0661 Aynen o an insana zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor ama kızımla nasıl akşam olduğunu bile anlamıyorum çok dilli ve hareketli bir çocuk o da arkadaş oluyor bana koşturmalı geçiyor 😅 Gurbet de zordur Allah’ım yardımcınız olsun bir avaz’da kurtarsın inşallah tüm hamişleri🥰
umrumdadegil Mresln aminn inşallah 🥰 gökçe ela hoş olabilir bu arada. Ahsen ismi de hoşuma gidiyor ama Gökçe ismine uymadı 😂
Mresln umrumdadegil Ahsen kuzenimin adı. Ela da aklımda olan isimler arasında bu arada. İlay, Neva, Ela bunlar aklımda daha önce bi anket açmıştım Gökçe’nin yanına İlay mı Neva mı daha uyumlu diye ama çoğunluk İlay’ı seçmişti onda. Ama Ela da aklımda bakalım hangisi olacak birisi içime siner inşallah 😅🥰
Mresln academicmom Arya şuan çokk yaygınlaştığı için ondan biraz uzağım sanırım 🙈 Bir de tek harf değişikliği olarak o kadar benzemesini istemiyorum açıkcası karışıklık olur diye. Öneriniz için çook teşekkür ederim🙏🏻🌸
Ilosumm Mresln 3.5 yaşındaki kızımın adı İlay. Ben çok beğenerek koydum. Maşallah diyeyim uslu akıllı olgun bir kız çocuğu ama ismin etkisi var mı bilemiyorum tabiki 😊
Mresln Ilosumm Allah bağışlasın adıyla yaşasın inşallah 😍 İnanır mısınız çevremde de genelde İlay ismi için öyle olduğunu söylüyorlar, Naif ve akıllı olduğu yönünde 🥰 O yüzden de biraz daha ısınıyorum sanırım bu isme 🌸
Eliffyamann Mresln bende kızımın adını ilay koyacağım 🌸🌸 birkac kiz çocuğunda duydum ve genelde çok kibar naif akıllı oluyorlarmış 🥰🥰 kime söylesem çok beğeniyor ismi, kıza çok yakışan bir isim🥰
Balbebek012 Mresln iki isim de çok güzel çevremde gökçe adında biri var gayet tatlı tuttuğunu koparan biri
Mresln Balbebek012 Gökçe ismi hakkında da genelde olumlu yorumlar alıyorum. Henüz kötü yorum yapan birisi çıkmadı inşallah bizimki de öyle olur 😅🥰
Busskk Benim kızımın adı Gökçe Zehra, zor bir çocuk değil bana göre şuan 3.5 yaşında ve doğduğundan beri beni çok yormadi. Cesur bı çocuk sert düşse bile umrunda olmaz :) anaç, kuralları ve sınırları olan bazen inatçı ama genel olarak uyumlu bir çocuk 💖
Busskk Benim kızımın adı Gökçe Zehra, zor bir çocuk değil bana göre şuan 3.5 yaşında ve doğduğundan beri beni çok yormadi. Cesur bı çocuk sert düşse bile umrunda olmaz :) anaç, kuralları ve sınırları olan bazen inatçı ama genel olarak uyumlu bir çocuk 💖
umrumdadegil Mresln hadi bakalım inşallah kolayca karar verirsin ben oyumu Gökçe Ela dan yana kullanıyorum🤍
Mresln deletedmom43191 Olabilir tabii ki herkese hitap etmeyebiliyor ilk duyuşta beğenmeyenler de oluyor 🤗 Pekii Ela ve Neva nasıl sizce? 🌸