nigarsnh Burjuvaa Burjuvaa Ben 37+2 deyim son defa 32 haftamda 1 ay once gitmiştim kontrole şimdi bu sefer yarinmi gideyim kontrole ya 38 haftamda gitsemi iyi olur bilemedim😕
seyma0661 Burjuvaa ayyy gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütünnn bende o haftalarda doğurmak istiyorum insallah tez vakitte gelir 🥹
Burjuvaa Simsimsimm Sancılarım zaten vardı belli aralıklarda, açılmam da olduğu için suni sancı verdiler biraz o da etki etti tabi
Burjuvaa Pelnztrk Allah hayırlısıyla vaktinde nasip etsin inşallah canım bizim oğlan sabırsız çıktı sürpriz yaptı bize
Burjuvaa nurmltli61 Valla korkutmak amaçlı demiyorum hemen ayaklandım ama tabiki zorluğu da baya fazla çok sancı çektim hem öncesinde hem doğumda stres oldum biraz
seyma0661 nigarsnh yurt dışında mısınız? Doktorlar 32den sonra 2 haftada bir çağırıyor pazartesi 36 olacağız her hafta giderim muhtemelen 😂
2cocuk2kopek nigarsnh 32 den sonra doktorunuz haftalık olarak çağırıyor genelde doğumun başındaki gibi 3-4 hafta sonra gidilmiyor
nigarsnh seyma0661 37 Haftadami gercekden doğurmak isdiyorsunuz ? Ben korkuyorum aman bu haftalarida yola veriyim 39 haftaya ulaşiyim diye 😃
nigarsnh seyma0661 Azərbaycanliyim😁 her ayda 1 gidiyordum kan testi idara filan her ay veriyorum bu seferde yarin 1ay tamam oluyir yalniz gitmekde korkuyorum giderim kurcalar filan doğumum erken olur diye 😂
seyma0661 nigarsnh ay bilemedim ben olsam beklemez giderdim 😂 ama oralarda kontroller bu şekildeyse 3-4 günden bişey olmaz sanırım
nigarsnh seyma0661 Bilemedimki gideyimi gidersem cati muyinesi yapar kurcalar erken diğumum başlar gitmesemde bebeğin suyu nasil diye merak ediyom
nigarsnh 2cocuk2kopek Bu gun gidicem karar vere bildim sonunda evet özeliklede bebişin suyuna filan baktirmak icin gidicem😁
seyma0661 nigarsnh bir an önce sağlıkla gelsin haftası önemli değil 😂 ilk gebelik olunca insan bir an önce kavuşmak istiyor hele burda 41.haftalarda doğuranları bile gördükten sonra 🤣