Rumeysaozcann 30 haftalık hamileyim geceleri burun tıkanıklığı çok yaşıyorum uyumak istemiyorum boğulucak gibi oluyorum hava nemlendirici aldım ama bir işe yaramadı çözümleriniz varmı
ipos Rumeysaozcann burnunuzdan yatmadan önce karbonatlı su çekebilirsiniz, ben burnum tıkanınce vs yapıyorum doktorum önermişti açıyo
mervedmrcn Rumeysaozcann bende doğumuma kadar hep çektim bunu hatta çok nefessiz kalıp uyandığım oldu başımı dik konumda tutuyordum öyle biraz rahat etmiştim
Rumeysaozcann Gzm122 burun nemlendiricisi aldım sprey önermiyorlar diye ama yok sonlara yaklaştıkça iyice daralıyorum
sehnazz000 Rumeysaozcann içine cold mix naneli olandan damlatırsanız işe yarar eczanede satılıyor hamile olduğunuzu belirtin ona göre alın yenidoğan bile kullanabiliyor Bide ev kaloriferli ise kalorifer için suluk kullanın kullanmıyorsanız Odada kuruluk oluncada nefes darlığı ve burun tıkanıklığı oluyor
Dursunbebek Rumeysaozcann merhaba burun bandı öneriririm birde buhardanlığın içine nane yağı koyabilirsiniz aynı zamanda yakanızada bir iki damla damlattığınızda nefesinizi açacaktır ahnı sorun bendede vardı burun bandı herşeyi çözdü umarım işe yarar
BusranurSen Ocaliptüs kremi çok güzel nefes açıyor tavsiye ederim göğüs kısmına burun kısmına sürerseniz rahatlatacaktir
BusranurSen BusranurSen düzeltme yapmam gerek afedersiniz . Ocalitus u yakanıza damlatin, bir de karanfil kremi var onu burun ve göğüse kullanmanız ise yarayacaktır