busra05_ Kızlar sabah seker yüklemesi yapcam, su içebilir miyim yemek yemıycem ama su içebilir miyim acaba ?
queenanne1 busra05_ gece 12ten itibaren yemek içmek yasak söylemedi mi doktorunuz? sabahta su içmeyin çünkü aç karnına kan vereceksiniz sonuçlarınız etkilenir doğru sonuç çıkmaz
myangelson busra05_ hayır içmeyin. Bana ilk hamileliğimde doktor gene gene tembihledi gece 12 den sonra birşey yiyip içmek yok su bile icmeyeceksin diye. Bu hamileliğimde de bildiğim için o şekilde gittim. İçmeyin su falan
mervedmrcn busra05_ bana gece 12de sonra bişey yiyip içme demişti test bitene kadar suda içmememi söylemişlerdi , size söylemediler mi ne yapacağınızı
Happyka myangelson Banada bugün içme demedi sabah şeker için kan tahlili vereceğim. 24 haftalıktan sonra vermekte istemiyorum aslında
myangelson Happyka kaclik yükleme yapılacak? Bazı doktorlar 50lik yükleme yapacağı zaman yeme içme olayını kestirmiyor diye okumuştum. Bana 75lik yapıldı hep onlarda da tamamen mide boş olsun istendi
busra05_ mervedmrcn anladım, doktorum sadece kaçlık olacagını söyledı aç ol dedı ama su felan da içme dememıstı
myangelson busra05_ içmeyin o zaman. Çünkü bir keresinde şeker yukleme değil de normal açlık kan tahlili yapılacaktı rutin ben su içmiştim doktor bana şu ictiysen ac sayilmazsin miden boş değil diye söylemişti