Tinkivinkidipsi Açlık 87 çıktı sonra yemek yedim üstüne de şerbetli tatlı yedim yedikten 3-4 saat sonra kan şekerim 99 çıktı. Normal mi bu değerler? Kaç olmalı?
eceyc314 Tinkivinkidipsi ilk lokmadam tam bir saat sonra bakmanı gerekiyor. 3-4 saat çok fazla bir zaman.
Pinarkorkmazer Tinkivinkidipsi üçüncü saatte bakılmaz çünkü yediklerin çoktaaan gitti😀 şeker bedende ya 1. Saatte ya da 2. Saatte pik noktasına ulaşır hamileler için 1. Saat 140 2. Saat 120 altı olması lazım bazı doktorlar birinci saat bazıları ikinci saat baktırıyor
Tinkivinkidipsi seyma0661 mesela 9da yemeye başladım diyelim ilk lokmam 9da başladı o halde 10 da mı ölçmem gerekiyor ? Saatleri salladım
Tinkivinkidipsi eceyc314 ay yarın öyle yapayım peki 3-4 saat sonrası için normal mi veya açlık ? Açlık da gece uyudum sabah uyanınca aç karnına yaptım
eceyc314 Tinkivinkidipsi açlıkta sabah sınır 90. Toklukta belirleyici değil 3-4 saat uzun bir süre. Benim hamileyken öğünlerim 3-4 saatte bir oluyordu. Gebelik şekerim vardı.
alpege_ alpege_ ilk saat 140 cikmali en fazla 2. Saat de 120’nin altinda olmali aclikta 95 in altinda olmali
Tinkivinkidipsi Pinarkorkmazer bugün yaptım dediğiniz gibi 3-4 saat sayılmaz diye tekrarladım. Açlık 76 1.saat tokluk 128 2.saat tokluk 101
queenanne1 Pinarkorkmazer ahahah fark ettim😂 ama insan neyle uğraşırsa onun doktoru gibi oluyor maalesef
Pinarkorkmazer queenanne1 evet maalesef ben acı tecrübeler yaşadığım için bu konuda kimse yaşamasın istiyorum o yüzden yazıyorum elimde değil sonra yazmadım diye vicdan yapıyorum
Hulu61 Tinkivinkidipsi 3 4 saatlik tokluğun bir önemi yok demek istemiş. Ağzına lokmayı attıktan 1 saat sonra ölçün siz en net sonuç için sabah açlığını da ölçmeden en az 8 saat aç olmalısınız. Açlık süreniz de 12 saati geçmesin