nigarsnh Kizlar 37 haftalik hamileyim sonuncu kontrol olarak son testlerden filandan gecmek icin doğumdan once son defa kontrolere ne zaman gidilir ?
ShutUp nigarsnh 39. Haftaya giricem hala doğum belirtilerim olmadığı için (normal doğum pozisyonunda bebeğim) kontrollere gitmeye devam ediyorum yani bebek gelinceye kadar hiçbir kontrol son olmuyor aslında sezaryen durumu vs yoksa tabi.
nigarsnh ShutUp Ben sezaryan istemiyorum tabi doğum istiyorum onun icinde cati muayinesi diyorlar olunuyor normal doğum olurmu olmazmi diye bende cati muayinesi henuz olmadim icin yarin gideyimi gitmeyeyimi bilemedim erkenmi ya zamanimi
ShutUp nigarsnh benim doktorum daha hiç çatı muayenesi yapmadı herhalde belirtilerim olmadığı içindir ne sancı ne nişan ne su gelmesi var. Ama sizde bunlardan biri varsa muayene etmesi lazım ya da gerek görmediği içinde muayene etmiyor olabilir
nigarsnh ShutUp yada 38 haftamda giderim hem doğumada biraz daha yaklaşmiş olurum acilişa filanda bakilir cunki ben bu gitsem birdaha doğum icin gidicem o yuzden 38 de gideyim sonra birdaha doğuma giderim 🤔
Gulseminnn23 nigarsnh ben 37 de gitmiştim nst çekti sorun çıkmayınca 10 gün sonra gel dedi Normal doğum bekliyorum
Elifcelk Planlı değilse sonu bebek belirliyor maalesef 🤷 39. Haftadaym tık yok çatı muayenesi filn da oldum bebek doğum pozisyonunda herşey de normal beklemedeyiz her hafta kontrole gidiyorum sizinde öyle olacaktır büyük ihtimalle
nigarsnh Elifcelk Ben son defa 32 haftamda gitmiwdim ayda 1 defa gidiyorum bu seferde 1 ay yarin tamam oluyor yarin gideyimi ya 38 girincemi giderim bilemedim
Gulseminnn23 nigarsnh 37 den önce 35 te gitmiştim öncesi 32 de gitmiştim Bence en iyisini doktorunuz bilir baba muayeneden sonra şu zaman sonra gel diyordu
Purple41 Doktorunuz size ne zaman gelmeniz gerektiğini söylemedi mi. Ben her kontrolden sonra ne zaman geleyim diye soruyorum. Şuan 36+5 im aşırı sık çağırmaya başladı.
nigarsnh Purple41 1 ay gecdi her defada 1 ay gecdikden sonra gel dediği icin bu seferde yarin 1 ay olsada ben yarinmi gideyim yoksa biraz daha zaman gecsin doğuma az kalami gideyim 38 de bilemedim ancak normal doğum isdiyorum
nigarsnh Gulseminnn23 1 ay gecmeli diyor yarinda 1 ay tamam oluyor gideyimi ya biraz daha bekleyim doğuma birazda yaklawincami gideyim ona karar veremiyom
Elifcelk Gitmenizde fayda var bnce 30 dan sonra 15 günde bir gel dedi şuan ise her hafta gidiyorum sizin çok ara açılıyor insanın içi rahat etmez suyu azalır bişi olur yani mantıklı gelmedi tabi yine siz bilirsiniz