Eddie61 Arkadaslar regl günüm bugün ama normalde hep gününde ve başlangıc lekesinden kısa süre sonra regl akıntım başlardı. Sabah leke geldi regl oldum diye üzüldüm pedimi taktım hatta kanamam baslıcak diye hala gelen bişey yok leke bile. Böyle bişey yaşayıp pozitif olan varmı? Yerleşme kanaması mı regl gününe gelir mi tesadüf olabilir mi kafamda deli sorular😀
idid9393 Eddie61 benim regl günümde regl olacak gibi kasık ağrım başlamıştı, gecesine morumsu bir akıntı geldi regl oldum sanmıştım, sonra tamamen kesilip beyaz akıntıya dönmüştü, 3 gün sonra test yaptım pozitifti beta 1900 dü
Hhgggddd Merhaba, regl günümde test yaptım silik çizgi ile pozitif çıktı. Tam eşime sürpriz yapacaktım işten gelmesini bekliyordum çok az lekelenmem oldu ve bende regl sandım bir kaç gün bekledim sadece peçeteye geldi daha sonra kesildi şuan 5+5 hamileyim
Aslidmrkl Ben ben hamile olacağımı hiç beklemiyordum reglim hep gününde gelir yine gününde kan gördüm altıma pedimi taktım biraz geldi devami gelmedi 2 gün sonra test yaptım kıpkırmızı iki çizgi😇😇