Kbat92 Merhabalar :) Eğer nasip olursa 2 yaş fark olacak cocuklarım arasında, bunu yaşayan anneler içime su serpebilirmi yoksa su buz gibi gelme mi diyorlar :( :)
Selim_Alparslan Kbat92 oğlum 6 yaşında, şimdi 9 haftalik hamileyim 🤰 kendimce cok rahat o anaokulunda bende evde kendimle ilgileniyorum 🤗
Selim_Alparslan Kbat92 canım bilemiyorum ama bence arkadas olurlar beraber büyürler inşallah güzel düşün ☺️
Eymenkuzusu Kbat92 bunu yine en iyi sen bilebilirsin canim çocuğunu taniyorsun nasil davranabilecgini az cok kestiriyorsundr. Aralarinda ne kadr yas olursa olsn her yas grubnda eminm ki bi kiskanclik olacktir. Allah kolayligini da sabrini da versin insallah ama beraber büyümüş olacklar zorlugunu bi anda cekip kurtulacn gbi bir şey 🥰
Eelliiff1234 Kbat92 benim kızlarımın arasında da 2 buçuk yaş olucak tam inşallah. Yaş farkı tamamen size kalmış ya kimisi büyüteyim okula gitsin öyle der kimisi de ikisi bir büyüsün zorluğunu beraber yaşayıp kapatayım defteri der 😊 bence 1. Çocuğun belli başlı bitirmesi gereken konular var uyku düzeni bezi bırakması mama kullanmaması vs gibisinden bu hem annenin işini kolaylaştıracak hemde maddi olarak daha rahat olucak gibi gibi böyle düşünüyorum ben 😊 he bu planlı gebeliklerde önemli konu beklenmedik durumlarda zaten kural kural tanımıyor kimse 😊
1998- Selim_Alparslan benımde aynı kızım 6 yaşında ben 24 haftalık hamileyim inşallah çok sever kardeşini 💕
EbSa Benim oğullarım arasında 5 yaş olacak inşaallah benim için rahat en azından birisi okulda birisi evde zamanlada birbirleriyle güzel geçinirler diye düşünüyorum tabi çocuk ilede alakalı kimi çocuk yapısı gereği daha sakindir daha çabuk yeni bir kardeşe uyum sağlar kimisi 9 yaşında dahi olsa kabullenemez alışamaz sizin tutumunuz da çok önemli il zamanlarınız zor olabilir ilk çocuğunuzda daha bebek sonuçta umarım aralarında güzel bir uyum sağlarsanız iki sene sonra birbirlerine arkadaş olurlar ☺️
cauuv1 Dogumuma daha var ama araları tam 26 ay olacak beraber büyüsünler istiyoduk sükür nasip oldu. Bence bu kişiden kişiye degisir. İlk bebegim dogdugundan beri cok uslu yer icer yat dersin yatar sendrom görmedik ona güvenerek yaptık ben zorlancagımı düsünmüyorum 🥰🙏🏻
Selim_Alparslan 1998- inşallah kuzucum :) bizimki şimdiden abi havasına girdi cok istiyordu zaten kardesi olmasını kıskançlık olacağını düşünmüyorum zaten cok saf bir cocuk merhametli eminim ki sahiplenecekler aradaki yas farki olmasını bu yüzden istedim kardeş ilişkisi daha guclu oluyor yas farki buyuk olunca 🤲🫢
1998- Selim_Alparslan aynen canım erkek çocuğu seninki sıkıntı bence olmaz zaten de benim ki kız kızlar daha fena yinede belli olmaz bekleyip görcez 😁
Selim_Alparslan 1998- evet kuzum kızlar birbirini çok kıskanıyor surekli yarış içinde oluyorlar biraz zorlayıcı oluyor ebeveynler için Ama inşallah olumlu düşünelim:)
Ebrcmal Kbat92 benim çocuklarımın arasında 2 yaş fark var yazın biraz zor oluyordu ikisiyle dışarı çıkmak falan ama uyku düzenleri falan oturunca o kadar iyi oldu ki iyiki böyle olmuş dedim bu konuda çok mutluyum şuan birbirine denk gibiler çok güzel ve 3. Olcak araları 14 ve 16 yaş 🙈
Kbat92 Hepinize çok teşekkür ederim yanıtlarınız icin, cok gözüm korkmadı Allahtan yorumlarınıza göre :) Rabbim tüm evlatlara saglık huzur versin, bizlerede onları sağlıkla büyütmek nasip etsin 🥰💕
deletedmom43191 Kbat92 çocuklarımın arası tam 24 ay ve şuan çılgınlar gibi evde oynuyorlar 3 buçuk ve 1 buçuk yasindalar