Ybvvv Konuklarına zeytinyağı sürüp bekletip tarayıp banyo yaptırdıktan sonra böyle daha fazla oldu ve yatağına bile sarı sarı akmış ne yapabilirim:(
Princess_momm Ybvvv anne sütü alıyorsa sizin yediğiniz birşey dokunmuş ola bilir almıyorsa sakallı birsi öpdüyse oda böyle yapıyodu benim kızımı. Onun haricinde konak için mustellanın şampuanı iyi gelmişti bide sizin yaptığınız gibi taramak 🥰.
Paronayanne Ybvvv canım bana alerji gibi geldi. Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi yenioğan sivilcesinin bu kadar yoğun olduğunu hiç görmedim çünkü
Baranbebek Ybvvv bu şampuanı kullanmayın öncelikle içeriği temiz değil. İncia marka kullanabilirsiniz içerik temiz ve kokusu yok denecek kadar az yani doğal olduğu belli
Selim_Alparslan Ybvvv içerisinde alkol parfüm sitrit asit hepsi zararlı bence bu şampuanı kullanmayın
Bnguuu_102 Ybvvv kız bu ney bir sürü şey var içinde İncila Siveno Evvahe doğal bunlar çok güzel kullanma sakın bunu
gokcekocyigiit Ybvvv Mustela konak şampuanı kullanabilirsiniz, yüzü için de bir doktora gidin bence, geçmiş olsun 🤲