Melisa_12233 Kızlarr test sipariş vericem bat zamanıma kadar anca gelir zaten awox test güvenilir mi sizce
Duyguceren Melisa_12233 bana da hep doğru sonuç verdi defalarca yaptım hep negatifti adetime 8 gün kala silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 58 di
Melisa_12233 Hepinize teşekkür ederimm cevapladığınız için çoğunluk güvenilir demiş elimde 2 tanede prodoctor erken gebelik var zaten bir de awox deneyelim bakalım uğurlu gelsin inşallah 😄😄
Marsilyasabunu Melisa_12233 ben 5li prodoctor almıştım trendyoldan o erken safhalarda göstermişti gebeliğimi onu önerebilirim fiyatı da çok uygun
Melisa_12233 Marsilyasabunu evet bende ondan almıştım geçen ay kullandım 2 tane var elimde daha siz adetinizden kaç gün önce öğrendiniz
Morrinah Melisa_12233 evet güvemilir ben koyulaşma için test yapıyordum gayette kesin sonuçları kuruma da yok onda diye biliyorum
caramel Burda övülünce aldım canım dün negatifti bu sabah pozitif kan verdim görünce kan negatif çıktı sonra kan negatif çıkınca tekrar yaptım negatif