Kikiriki Muzikcianne atlas koymanıızn özel bir sebebi var mı merak ettim son yıllarda hep atlas duyuyorum erkek bebeklerinde. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏽 🧿
danla2711 Muzikcianne ayy maşallah çok güzell 😍 sağlıkla gelsin paşa💙 atlas ismine bayılırım eşime baskı yaptım ama o istemedi bizde karan ata koyacağız inşallah 😍🤗
Muzikcianne Kikiriki merhaba, eşimle Mitolojik bir isim arıyorduk çok fazla isim beğendik fakat Türkiye’de zorbalansın da istemedim içlerinde en güzeli atlas ismiydi o yüzden koymayı düşündük biz
Muzikcianne danla2711 çok güzel isimler seçmişsiniz adıyla büyüsün inşallah 🌸 eşiniz neden istememişti
danla2711 Muzikcianne çok teşekkür ederim amin inşallah😍 benim eşim biraz garip biri maalesef ki içine sinmezse olmuyor😂 geçende geldi atlas mı koysak diyor bizim kararlar sürekli değişiyor ne yazık ki😂 karan atada karar kıldık inşallah bu sefer değiştirmezse😂😂
[silindi] Muzikcianne o çok zor malesef bazen aileler öğretmese bile çocuklar edindikleri arkadaş çevreleri ile değişik karakterlere bürünüyor. Allah kimsenin çocuğunu zorbalık görmekle sınamasın
danla2711 Muzikcianne 😂kesinliklee çok mantıklı inşallah en kısa zamanda o işide halledeyimde değiştiremesin ahaha çok teşekkür ederim 😍🤗