pelin265 Gmzle bende de öyleydi işte hayatımda hic böyle ağrımamıstı göğüslerim dokunamıyordum. umarım yarın kesin bir sonuc alirsin, gönlünden geçen olsun hayırlısı ile💕
BuketErkan Gmzle bende 4 test yaptım avow ta varsa vardır dediler doğruymuş gerçekten. Yarın bi avox alıp denesene
mucizemom8 Gmzle miratech doğru sonuç verir aslin da ben pozitif görmüştüm kanda da pozitif görmüştüm 🙏 pozitif olan testin markası nedir geçen benim de pozitif gösterdi ama yalancı pozitif gösteriyor mus marka burdan da çok okuyunca guvenmemiştim zaten
Gmzle mucizemom8 ismini hatırlamıyorum canım ama ondan da ilk gece yaptığımda negatif çıkmıştı sonra sonra sabah yaptım pozitif çıkmıştı
mucizemom8 Gmzle hakkın da hayırlısı olsun canım tekrar farklı testle yinede her testinde hassaslığı farklı olur olmadı kan ver kesin sonuç alırsın ♥️
Gmzle elifbsraaa1 evet var normalde regl öncesi istekli oluyorum ama yok yada psikolojik of bilmiyorum
elifbsraaa1 Gmzle bende psikolojik diye düşünüyordum, adet gününden 1 gün önce özellikle bu belirti çıkıyordu ama bu sefer ilk defa olması